Tussenstand
€ 54.000,-

 •  
 • € 60.000
 • € 40.000
 • € 20.000
 • € 0
€ 71.000

The Ultimate Dream van Noah4All

Wij met Noah4All “hebben een droom”, deze droom willen wij graag voor anderen waarmaken!!

Stichting Noah4All laat weer een glimlach verschijnen op het gezicht van terminale zieke mensen en doorbreekt het isolement waarin deze mensen verkeren. Onze doelgroep is betrokken bij de transportsector omdat zij daar werkzaam in waren of zijn.

Een Noah4All dag organiseren, samen met familie en oud-collega’s voelt voor hen als de dag van toen, nog even in de truck een rondje maken een kop koffie met een broodje halen in zijn of haar favoriete truckstop, dat is wie wij zijn!

Wij leggen deze bijzondere dag op beeld vast zodat iedereen een prachtige herinnering heeft. Die prachtige wens kan zeker een verlichting geven voor de toekomst die voor hen niet al te rooskleurig is.

Noah4All wil iedereen uit de doelgroep deze specifieke beleving geven, mobiel maar ook immobiel en daarom vragen wij om uw hulp! Om elke persoon die unieke beleving te kunnen geven en om een bijzondere dag waar te kunnen maken, moeten wij er voor iedereen zijn. Dus ook diegene die in een rolstoel zit of die bedlegerig is en alleen op een brancard verplaats kan worden.

Wij als Noah4All, hebben daarom een grote behoefte naar een eigen truck! Als we deze truck zouden hebben dan kunnen wij deze specifieke doelgroep bedienen zonder dat ze deze dag last hebben van lichamelijke en emotionele belasting en de dag met veel plezier kunnen beleven.

Vandaag is de Noah4All Wens Truck technisch gekeurd op het gebied van brancard en rolstoelvervoer. De keurmeester heeft zijn goedkeuring gegeven en daarmee is de Noah4All Wens Truck goedgekeurd en kunnen wij dus officieel onze gasten meenemen in de truck op een brancard en/of in een rolstoel.
Voor ons is dit in een kort bestek een enorme mijlpaal en maakt ons erg trots, nu blijft niemand achter bij een wens en zijn wij er voor iedereen uit de logistieke sector.
Wij danken vele mensen die hier aan hebben meegewerkt, de meeste doen dit achter de schermen en hoeven niet bij naam genoemd worden, maar jullie bijdrage is onmisbaar geweest bij het voltooien van dit project.
Jullie zullen altijd aanwezig zijn bij elke wens die wij dadelijk met de Noah4All Wens Truck uitvoeren, dank hier voor, ook namens onze Hans💫.
Team Noah4All.
image0

Truck gespoten

Soms is iets zo mooi geworden dat wij bij Noah4All even stil zijn en hier uren naar kunnen kijken. Vol trots presenteren wij de fantastische gespoten Noah Wens Truck met dank aan Bronk en MW Design voor hun ongelofelijk mooie spuitwerk en airbrush.

image00001

The Ultimate Dream / Grote (DROOM)wens vanuit Noah4All is:  

 • Een eigen truck
 • Een truck makkelijk toegankelijk is voor iedereen
 • Voorzien is van de nodige behoeftes van de deelnemer
 • Wij hebben op het oog een bakwagen met laadklep en aan beide kanten is er zicht naar buiten zodat de deelnemer alles kan zien vanaf de brancard, verderop zullen wij u het beeld tonen hoe wij het bij Noah4All graag zouden willen zien.

Behoefte

Door middel van het realiseren van een dergelijke truck hebben wij als Noah4All de mogelijkheid om deze mensen met nog een beperkte levensverwachting niet te laten zitten of in een ander geval te laten liggen, wij moeten er ook voor hen zijn.

Hiervoor hebben wij als Noah4All uw steun hard nodig, dit om de wensen waar te kunnen maken voor iedereen uit onze doelgroep!

Noah4All truck

Return

De altijd gestelde vraag! Wat krijgt u ervoor terug?

 • No nonsens goed doel met een ANBI status, staat voor wie we zijn!
 • Noah4All heeft een groot bereik op de sociale kanalen
 • Wensen die wij uitvoeren worden massaal gelezen en gedeeld
 • Dagelijks meer volgers op de kanalen, met views die een bereik hebben van soms meer dan 50.000!
 • Meerdere interviews in bladen maar ook in de landelijke pers is eigenlijk altijd bij betrokken
 • Daarnaast ook op de vele (truck)evenementen die Nederland telt
 • Landelijke exposure voor een dedicated goed doel
 • Evenementen die u organiseert of een open dag van uw bedrijf kunnen wij in overleg met deze ambulance truck aanwezig zijn
 • Er zijn ongetwijfeld nog meer mogelijkheden om uw bijdrage aan de Noah4All truck in dit geheel goed te belichten
 • Noah4All heeft partnerships met BIGtruck, Truckstar, Trucks Magazine, het blad Routiers en vele transport ondernemers die ons land telt.

Enfin 

Wij hebben juist nu uw financiële steun (meer dan) nodig. Wij zij een transparante organisatie, waar u zich mee wil afficheren. Dit in combinatie met vrije publiciteit waar u als bedrijf naar voren komt. Dit omdat u één van de bedrijven bent die heeft geholpen aan de realisatie van de Noah4All (Droom) truck. Het geeft uw bedrijf een sociaal gezicht, dat u naast uw eigen activiteiten ook nog oog heeft voor het goede doel, Noah4All!

Samen kunnen wij op deze manier de doelgroep die wij uitdragen een mooi afscheid geven. Dit in combinatie met een voor hun onmiskenbare bijdrage in de voor u belangrijke sector waarin wij allen werkzaam zijn.

Noah4All is een stichting die laagdrempelig is, een stichting die iets doet voor ernstig zieke chauffeurs georganiseerd door hun collega’s, de hedendaagse chauffeurs.

Laten wij samen iets doen om deze prachtige mensen te bedanken en niet te vergeten en zo zal een Noah4All dag mede dankzij u in vele in hun herinnering een bijzonder plekje krijgen.

Wij kijken uit naar een positieve reactie en komen graag onze droom toelichten.

Dank en groet.

Team Noah4All.