Noah4All heeft jullie hulp nodig.

thumbnail image2

Noah4All heeft in zijn korte bestaan al heel wat bereikt, wensen vervullen voor onze collega’s die door een ziekte hun beroep niet meer kunnen uitoefenen. Het zijn prachtige maar vaak ook emotionele momenten die steun geven voor een moeilijke periode die komen gaat.  

De wensen vinden steeds meer zijn weg door heel Nederland heen en de inzet van de Noah4All Wens truck is vaker gewenst. Complexe ziektebeelden eisen dat en daarom hebben wij de Noah4All Wens truck gebouwd met behulp van jullie en vele sponsoren waar wij als Noah4All enorm dankbaar voor zijn. 

Nu hebben wij een mooi aanbod gekregen om een tweede Noah4All Wens truck aan te schaffen, een truck die al toegankelijk is gemaakt voor rolstoelgebruikers.

Er moeten nog wel wat werkzaamheden aan verricht worden maar we gaan er wel voor en vragen nogmaals om jullie hulp.

Helpen jullie mee? 

Een laatste wens voor een ernstig zieke collega en met deze Noah4All Wens truck V8 geeft het hem of haar weer energie voor de toekomst, die er vaak niet al te rooskleurig uitziet.

Een rit in deze prachtige Scania V8 neus laat voor vele het hart sneller kloppen en zo stroomt de diesel weer door de aderen van de chauffeur,en daar doen wij het bij Noah4All voor. 

Wensen vervullen kunnen we niet alleen daar is jullie hulp bij nodig en zolang er geen bomen groeien waaraan het geld groeit zijn wij aangewezen op de financiële hulp van jullie. Het zijn zware tijden voor iedereen, maar we laten onze collega’s toch niet in de kou zitten? 

Help mee wensen te vervullen en lees later het verslag en bekijk de foto’s en de film zoals deze laatste wens: https://youtu.be/NAKsIHtY8i8 en weet dan hoe mooi deze Noah4All dag is verlopen. Het geeft je een trots gevoel en in jouw gedachten kan je zeggen: “daar heb ik aan meegeholpen, het is voor een collega van ons”.  

Steun ons via de website www.noah4all.nl en anders via rekeningnummer: NL29 RABO 0107 7921 41 t.n.v. Noah4All. Jullie donatie gaat 100% naar de wens. 

Dank jullie wel. 

Team Noah4All.