1001 11 21-08-2021

De wensdag van Ruud

Ruud was al vroeg bezeten van vrachtwagens, net als vele beginnende chauffeurs is school niet zo besteed aan hun, dus ook niet aan Ruud. Zijn grote broer Jonny was wel zijn voorbeeld, van hem leerde hij het rijden op een grote truck. Maar het harde werken zat al vroeg in hem, achterop de vuilnisauto om wat extra’s te verdienen en toch naar de LTS op zijn opleiding te volgen maar daarna is hij direct gaan werken.

Alex, een man van staal.

Alex Schravemaker is een bekende van vele, een echte chauffeur in hart en nieren. Al vroeg wist hij dat hij vrachtwagen chauffeur wilde worden, een jongens droom die uit gelukkig voor Alex uitkwam. Eerst in loondienst en toen voor zichzelf, met een naam als Schavemaker was het opzoek gaan naar werk niet zo moeilijk en zo kwam hij bij zijn familie terecht die een groot transport bedrijf runt in Beverwijk.

Noah4All Wens Truck

Inmiddels zijn wij begonnen met het ombouwen van de camper tot een perfecte Noah4All Wens Truck. Het is een mega klus die hoofdzakelijk wordt uitgevoerd door Roel en Mike Vullers in hun spaarzame vrije tijd.

Natasja en haar oneerlijke strijd.

Zij is een dame die je niets hoeft wijs te maken, het harde werken is er met de paplepel ingegoten door haar ouders.

Het rijden was wel haar ding en zo betrok zij een bestuurlijke functie in de logistiek sector. Eerst bij haar ouders daarna bij Geling containervervoer om uiteindelijk de stap te maken naar Sieben Transport.

karel 05-06-2021

De tas van Karel en zijn levens verhaal.

Karel is een bikkel, al op zijn jonge leeftijd was hij al hard aan het werk. Hij werkte aan de (snel)weg, maar het zwarte asfalt waar hij mee werkte trok hem mee in zijn droom, hij wilde op het asfalt rijden als chauffeur en zo geschiedde.

koningsdag 27-04-2021

De Noah4All truck

Op deze koninklijke dag komen wij zelf ook met een feestelijk bericht, inmiddels zijn wij eigenaar geworden van de Noah4All truck.🎉🎊🎉🎊

Een rit die je het leven terug geeft.

“Hier komt de storm” klinkt uit de boxen als een imposant konvooi het terrein van het verzorgingshuis De Meent in Veenendaal oprijd, Frank Boeijen weet wat voor weer het is en het team van Noah4All moet daar maar mee dealen.

Papa wat ben je aan het doen?

Het is zes uur in de morgen als Anja gestommel hoort bij de voordeur, ze loopt snel naar beneden om te kijken wat er aan de hand is en daar treft ze haar vader aan in een t-shirt. De temperatuur is ver beneden nul en hij staat buiten en draait zich om naar Anja en brabbelt, “de vrachtwagens komen me toch halen”?

20210227 104824 27-02-2021

Het ritme van de weg en het kabbelen van het water.

Deze zin heeft alles te maken met de wens van Fred, liefhebber van zijn werk als chauffeur en een grote voorliefde hebben voor het varen.

De lach van Jan

Voordat hij het wist zaten wij al in de cabine, dat waren de woorden van zoon Bob terwijl zijn ogen vol lopen doet hij zijn verhaal van de tijd dat hij nog klein was.

Mijn vader, zei hij vol trots, was chef werkplaats bij Sanders & Geraedts B.V, en soms moest hij een vrachtwagen wegbrengen naar de garage en dat was voor ons het uitje om in een grote truck mee te mogen rijden.

20200830 101542 30-09-2020

Een dag met een glimlach van oor tot oor

Wij hebben met onze kleine Noah, die straalt als een heldere ster💫💫💫 aan de hemel, iets afgesproken. Die afspraak is, dat wij als stichting Noah4All één keer per jaar een dag organiseren speciaal voor kinderen die dezelfde strijd voeren als dat Noah heeft gedaan. 

Drone 8 13-09-2020

Die glimlach van Marco

Je staat midden in het leven en geniet van alles om je heen, je bent relaxed en hebt geen zorgen. De pijntjes die je hebt wuif je weg maar blijven, onderzoek wijst iets anders uit, je krijgt te horen dat het leven later stopt door een terminale ziekte.

10 09-02-2020

Rit door Zeeland als cadeau

17 Jaar, net uit gepuberd en klaar voor het echte werk, je wilt chauffeur worden en begint als bijrijder bij een meubel transportbedrijf. Je geniet ervan en je hebt er erg veel zin maar plots slaat het noodlot toe, je krijgt een zwaar ongeval waarbij er een ernstige beschadiging van de hersenen wordt vastgesteld wat de rest van je leven gaat bepalen. 

IMG 6357 09-05-2020

Het transportwereldje van Aad

Dat ritje met die meloenen vergeet ik nooit meer, ik moest er een kilometer mee lopen, dat waren de woorden van Aad naar zijn collega toe op het parkeerterrein van zijn favoriete voetbalclub Feyenoord.

AJ2A5148 25-04-2020

Hej Aadje, dappere strijder…

Hej Aadje, hoe is het..schreeuwt één van onze teamleden naar Aadje in de Rotterdamse haven. Gaat goed Fredjuh en met een grote glimlach en een opstoken duim klimt Aadje weer in de cabine en rijdt weg naar zijn losadres, dat was 5 weken geleden.

AJ2A2298 11-04-2020

Een knuffel op afstand voor Robert

17 miljoen mensen op dat hele kleine stukje aarde galmt er door de speakers als wij onderweg zijn naar Waddinxveen voor een Noah4All wens. Maar wat doe je met 17 miljoen mensen op dat hele kleine stukje aarde als die binnen moeten blijven vanwege de Corona crisis? 

AJ2A6256 07-03-2020

De wens van Geurt

Tranen van verdriet of van blijdschap, ze passen allen in de Noah4All wens van Geurt.
Geurt is een liefdevolle echtgenoot en een trotse vader van prachtige kinderen en is omringd door fantastische collega’s. Rijdt op een stoere truck voor Simon Loos in Bunnik en zit in de “dranken logistiek”, dat was zijn beroep voordat hij ziek werd.

AJ2A0286 16-11-2019

Frans een hart onder de riem te steken

Het hedendaagse chauffeuren is behoorlijk veranderd en staat niet meer in vergelijking tot wat het ooit was, alles is gemoderniseerd vanaf de cabine tot aan de communicatie aan toe.

AJ2A8619 09-11-2019

Theo de trotse chauffeur

Theo is een chauffeur in hart en nieren ook al is hij 87 jaar oud blijft hij een trotse chauffeur. Maar chauffeuren doet Theo niet meer, zijn cabine is nu een woning in een verzorgingshuis geworden waar hij met veel emoties nog vaak terug denkt aan die tijd van chauffeur zijn

Kody 27 05-10-2019

Een stoet vrachtwagens voor Kody

Je naam is Kody en je bent 5 jaar jong, je hebt op die leeftijd al een wens, welke wens vraag jij je dan af?
Een gezond kind heeft heel veel wensen dat loopt uiteen van playmobiel tot alles wat een kind van die leeftijd kan wensen, Kody heeft één hele grote wens en dat is gezond worden.

IMG 2106 14-09-2019

Sem in het DAF zonnetje gezet

Flink zijn, even flink zijn dat zijn de woorden die Sem vaak in zijn oren kreeg gefluisterd en ook nu nog wordt er een beroep gedaan op zijn doorzettingsvermogen.
Als opgroeiend kind wil je dingen doen die je leuk vind en niet een uitzicht hebben op een behandel kamer met zieke lotgenoten om je heen strijdend met een terminale ziekte.

AJ2A9389 17-08-2019

On the road…met Colin

Als je 17 jaar bent, moet je dan zorgen maken over later, nee toch of toch wel? Zullen wij even teruggaan naar onze jeugd toen wij 17 waren? Waar dachten wij toen aan…denk aan alles wat onze ouders verboden hadden en de zaken die ons niet boeiden daar maakte wij ons toen helemaal niet druk om.

AJ2A2497a 28-07-2019

Truckstar Festival

Als er bij Noah4All de wens binnenkomt om nog eens het Truckstar Festival te mogen beleven, dan geven wij zeker daar gehoor aan. In samenwerking met Truckstar mochten wij gezinnen uitnodigden die in onze doelgroep vallen. 

IMG 5055 05-01-2019

Plotseling het stuur loslaten komt als een mokerslag

Je hebt twee opgroeiden kinderen een prachtige vrouw en een mooie job als chauffeur, plaatje compleet zou je denken.

Noah4All 130419 klein 11 19-04-2019

Herbeleven van mooie momenten

Het herbeleven van mooie momenten van het verleden doe je vaak in je gedachten, zeker als je een moment voor je zelf hebt, daar is niets verkeerd mee toch? Dat doen wij allemaal toch wel eens ‘n keer en de term “vroeger was alles beter” komt zo bekend voor.

De rit naar morgen

Voor vele chauffeurs is dat geen uitdaging meer, je laad de lading en je rijdt naar de bestemmingsadres in Nederland of ergens anders in Europa, je lost het uit en je laad weer terug.

01 19-01-2019

In stilte een wens hebben

Fier ben je als chauffeur, eerst in loondienst en toen als eigen rijder.

AJ2A5837 27-10-2018

De dag dat Stichting Noah4All van start is gegaan

Het is zaterdagochtend 27 oktober, een dag die wij niet zo snel meer zullen vergeten. Het is de dag dat Stichting Noah4All van start is gegaan met een Noah4All dag in Dordrecht, 3 families werden verrast met een bijzondere wens.