Hoofdfoto 22-05-2023

Het ultieme geluksmoment van Jan.

Jan was een chauffeur die zijn geluk vond in het zware werk, of het nu om spoorbielzen ging of om stenen, niets was hem te gek en te zwaar. Helaas kwam daar een resoluut einde aan, een niet aangeboren hersenletsel is de oorzaak daarvan waardoor hij niet meer aan zijn favoriete stuur kan draaien.

IMG 6827 08-05-2023

De weg van de vrijheid die Marsha werd ontnomen.

Marsha is een vrolijke meid die ondanks haar pijn van het leven geniet. Zij is rolstoel gebonden en daardoor beperkt, ook in haar beroepskeuze is zij beperkt want ze had zo graag het chauffeurs vak in gewild.

IMG 5978 13-03-2023

We willen onze paps Tonny nog graag een keer in het zonnetje zetten.

Met die opdracht vertrokken wij naar het hospice in Nijmegen, twee kale batsen moesten Noah4All vertegenwoordigen en gingen op pad met de Noah4All Wens truck. Gelukkig had de coördinator Yvonne een verstandige gastvrouw mee gestuurd die de eer van Noah4All moest redden, samen met twee oud collega’s van Tonny reden zij het terrein op van het hospice in Nijmegen. 

1 61 11-02-2023

Lars, een schilder die uiteindelijk zijn geluk vond tussen de witte lijnen.

Onze Noah4All wens brengt ons vandaag naar het Brabantse landschap Giessen waar het bedrijf Van der Stelt Logistics is gehuisvest.

IMG 3266 04-02-2023

Noah4All hangt de slingers voor Rudolf op.

Het is een rustige ochtend in het mooie Veendam, de wegen zijn smal maar de Veendammers zijn een geduldig volkje en geven de Noah4All Wens truck volledig de ruimte als we de wijk in komen rijden waar Rudolf woont, onze deelnemer van vandaag. 

IMG 1524 21-01-2023

Goed geschakeld de weg op met Peter.

Peter is vrachtwagenchauffeur en die titel zal hij altijd vol trots blijven dragen ook al is hij getroffen door een hersenbloeding en is daardoor eenzijdig verlamd. Zijn beroep zal hij nooit meer kunnen uitoefenen maar het chauffeur vak verleren zal hij nooit, dat bleek ook wel tijdens zijn Noah4All wens dag. 

074 IMG 7502 21-01-2023

Een wens die iedereen raakt tot op het bot.

Nederland heeft mooie provincies en Brabant is daar één van, in die provincie vindt men het plaatsje Veldhoven waar de firma Baetsen is gehuisvest. Het is een familie bedrijf met een top vrouw aan de leiding, die haar werknemers ziet als haar collega’s en waar de collega’s goed voor elkaar zorgen.

openingsfoto 07-01-2023

Tranen die de keiharde waarheid van het leven weergeven.

Onze wens brengt ons naar Reuver, een gezellig dorpje aan de Maas in de provincie Limburg. De wens is ingestuurd door Audrey en bestemd voor vader Ad die volgens haar chauffeur in hart en nieren is geweest en het vak enorm mist.

IMG 2412 17-12-2022

Benen die de zware last weer kunnen dragen.

Het is een koude zaterdagochtend in december zo vlak voor de kerst, de Noah4All wens brengt ons naar Barneveld waar Klaas Jan en zijn Eline woont.

AJ2A8991 10-12-2022

Ik dacht dat wij met een busje naar de Brabanthallen gingen.

Dat was de opmerking van Bert, die weer op zijn beurt werd aangestaard door Ans die totaal uit het veld geslagen was. Wat is hier de bedoeling van stamelde Ans, nou zeiden de vrijwilligers van Noah4All, wij gaan een klein rondje rijden in de Noah4All Wens truck.

foto 001 04-12-2022

Tranen van geluk bij een naderend afscheid van het leven.

Paul is een echte containerboer, herkenbaar voor vele die ook in de containers zitten en zaten. Getooid met een cowboyhoed en zijn opvallende snor reed hij Europa in voor Dammes Bleiswijk.

Openingsfoto 26-11-2022

Vrienden en collega’s die de startkabels van het leven zijn.

Hans zijn “carrière” begon in Eindhoven, als school jochie zocht hij zijn uitdaging op, dansenen zingen was nog niet zijn ding, hij zocht meer het zware werk op.

IMG 1675 12-11-2022

De ontdekkingsreiziger van Leusink heeft genoten van de Noah4All dag.

De wereld van John is ruim bereisd, in zijn jongere jaren dook hij achter het stuur en vertrok zo Europa in en ver daarbuiten.

IMG 8670 08-10-2022

Gaaf en mooi”, de wens gezien door de ogen van Sandra

Het gezin van Sandra bestaat uit man Wim en haar twee dappere tieners. Een hechte familie die vrijwel zorgeloos de toekomst in keken, totdat het plotsklaps veranderde, een afwijking van een eiwit roet in het leven gooide van de familie. Een hersenziekte maakte een sterke vrouw vleugellam en zo moest Sandra de intensieve verzorging in.

20220924 113314 24-09-2022

Tranen van geluk.

Johan is een van ons, een chauffeur die met kleurrijke bloemetjes zijn klanten in heel Europa verblijdde, hoe mooi kan het leven zijn.

IMG 6796 30-07-2022

Noah4All kidsdag Truckstarfestival.

De 40ste editie van het Truckstarfestival moest na twee jaar afwezigheid een bijzonder feest worden. Noah4All combineerde dat feestje met een verrassing en dat kwam zaterdag ochtend zomaar uit de lucht kwam vallen. Deze verrassing was bestemd voor 20 kinderen met een zwaar rugzakje en twee chauffeurs uit onze doelgroep.

Donatie van TVM Foundation

TVM foundation en FM Telecom zorgen voor de juiste communicatie tijdens een Noah4All Wens. Vandaag heeft Mark Patka de portofoons overhandigd die wij via de TVM Foundation gedoneerd hebben gekregen. FM Telecom zorgde nog voor een paar extra portofoons waar wij erg blij mee zijn. Dank TVM Foundation en FM Telecom, jullie bijdrage maakt een Noah4All Wens veiliger.
46 IMG 5649 09-07-2022

Het gevoel van asfalt nog onder je voelen.

Voor de meeste van ons een simpel iets, je pakt een auto of een fiets en je rijdt er naar toe, maar voor onze Noah4All gast Cor ligt dat toch iets anders.

Openingsfoto IMG 8044 19-06-2022

Een perfecte vaderDAF cadeau.

Rob is een vrachtwagenchauffeur in hart en nieren, genieten van het op de weg zijn en het niet gebonden zijn aan vaste werktijden is voor hem de ideale manier van werken. Helaas kwam door zijn ziekte daar een verandering in, hij moest van zijn truck af en werd verbannen naar een (rol)stoel achter het bureau. 

Kidsdag

Het is weer zo’n dag dat je gepakt wordt door de zon, zo heerlijk. Een dag in mei waar de temperatuur prima aangenaam is, dus eigenlijk een prima ingrediënt voor een Noah4All kids dag. 
image2 20-03-2022

Een roos als dank om een heftige periode af te sluiten.

De Noah4All Wens van Johan lag al een tijdje op de plank, een epidemie zorgde ervoor dat de wens keer op keer moest worden uitgesteld. In sommige gevallen is een uitstelling van een wens niet mogelijk vanwege het ziektebeeld, maar in dit geval kon dit gelukkig.

AJ2A3086 12-02-2022

Onze William.

William is een bekende in het transportwereldje, op de route naar het zuiden kwam je hem vaak tegen maar ook in Engeland was hij geen onbekende.

20220205 113024 05-02-2022

Wensdag Wim

Vandaag voelde ik mij even weer een vrachtwagenchauffeur. Dat waren de woorden van Wim Brink, een oud chauffeur die nog op de 2 meter plank lag

Update wenstruck opbouw

Het opbouwen van de Noah4All Wens Truck heeft zijn tijd nodig maar wij willen jullie toch een tussentijdse update geven. 

thumbnail image 23-10-2021

Willem, een chauffeur uit de dozen

Wat doe jij hier, en wat doe jij hier, man wat vind ik dat gaaf”, zei Willem, onze gast van vandaag. 
Alhoewel het een vrouw was die aanbelde was de aanduiding van “man” goed bedoeld.
Dat is Anita, vertelde Willem aan zijn vrouw die doet mee met “Meiden die Rijden” en dat is die en die...en zo ging het even verder.
IMG 7724 09-10-2021

Een mooie glimlach op een “uitzonderlijke” Noah4All dag.

Ambrosius is een hele herkenbare naam in Hoogeveen, goede werkgever die nu onder de naam van Zandbergen valt. Bij Ambrosius hangt er een goede sfeer, de collegialiteit staat hoog in het vaandel en daar zijn ze trots op. Er zijn meerdere specialiteiten binnen het bedrijf en de afdeling ijzer (uitzonderlijk vervoer) is er één van. Daar werkt ook Enrico, een sportieve vader van drie kinderen en de man van Ellen, hij is een chauffeur in hart en nieren en houdt van uitdagingen in zijn werk. De vrachten die hij vervoert zijn lang en breed, soms met begeleiding maar regelmatig kan hij het alleen af, ervaring en skills heet dat.

1001 11 21-08-2021

De wensdag van Ruud

Ruud was al vroeg bezeten van vrachtwagens, net als vele beginnende chauffeurs is school niet zo besteed aan hun, dus ook niet aan Ruud. Zijn grote broer Jonny was wel zijn voorbeeld, van hem leerde hij het rijden op een grote truck. Maar het harde werken zat al vroeg in hem, achterop de vuilnisauto om wat extra’s te verdienen en toch naar de LTS op zijn opleiding te volgen maar daarna is hij direct gaan werken.

thumbnail image0 14-08-2021

Alex, een man van staal.

Alex Schravemaker is een bekende van vele, een echte chauffeur in hart en nieren. Al vroeg wist hij dat hij vrachtwagen chauffeur wilde worden, een jongens droom die uit gelukkig voor Alex uitkwam. Eerst in loondienst en toen voor zichzelf, met een naam als Schavemaker was het opzoek gaan naar werk niet zo moeilijk en zo kwam hij bij zijn familie terecht die een groot transport bedrijf runt in Beverwijk.

Noah4All Wens Truck

Inmiddels zijn wij begonnen met het ombouwen van de camper tot een perfecte Noah4All Wens Truck. Het is een mega klus die hoofdzakelijk wordt uitgevoerd door Roel en Mike Vullers in hun spaarzame vrije tijd.

01 03-07-2021

Natasja en haar oneerlijke strijd.

Zij is een dame die je niets hoeft wijs te maken, het harde werken is er met de paplepel ingegoten door haar ouders.

Het rijden was wel haar ding en zo betrok zij een bestuurlijke functie in de logistiek sector. Eerst bij haar ouders daarna bij Geling containervervoer om uiteindelijk de stap te maken naar Sieben Transport.

karel 05-06-2021

De tas van Karel en zijn levens verhaal.

Karel is een bikkel, al op zijn jonge leeftijd was hij al hard aan het werk. Hij werkte aan de (snel)weg, maar het zwarte asfalt waar hij mee werkte trok hem mee in zijn droom, hij wilde op het asfalt rijden als chauffeur en zo geschiedde.

koningsdag 27-04-2021

De Noah4All truck

Op deze koninklijke dag komen wij zelf ook met een feestelijk bericht, inmiddels zijn wij eigenaar geworden van de Noah4All truck.🎉🎊🎉🎊

20210313 120653 20-03-2021

Een rit die je het leven terug geeft.

“Hier komt de storm” klinkt uit de boxen als een imposant konvooi het terrein van het verzorgingshuis De Meent in Veenendaal oprijd, Frank Boeijen weet wat voor weer het is en het team van Noah4All moet daar maar mee dealen.

1 06-03-2021

Papa wat ben je aan het doen?

Het is zes uur in de morgen als Anja gestommel hoort bij de voordeur, ze loopt snel naar beneden om te kijken wat er aan de hand is en daar treft ze haar vader aan in een t-shirt. De temperatuur is ver beneden nul en hij staat buiten en draait zich om naar Anja en brabbelt, “de vrachtwagens komen me toch halen”?

20210227 104824 27-02-2021

Het ritme van de weg en het kabbelen van het water.

Deze zin heeft alles te maken met de wens van Fred, liefhebber van zijn werk als chauffeur en een grote voorliefde hebben voor het varen.

1 2 30-01-2021

De lach van Jan

Voordat hij het wist zaten wij al in de cabine, dat waren de woorden van zoon Bob terwijl zijn ogen vol lopen doet hij zijn verhaal van de tijd dat hij nog klein was.

Mijn vader, zei hij vol trots, was chef werkplaats bij Sanders & Geraedts B.V, en soms moest hij een vrachtwagen wegbrengen naar de garage en dat was voor ons het uitje om in een grote truck mee te mogen rijden.

20200830 101542 30-09-2020

Een dag met een glimlach van oor tot oor

Wij hebben met onze kleine Noah, die straalt als een heldere ster💫💫💫 aan de hemel, iets afgesproken. Die afspraak is, dat wij als stichting Noah4All één keer per jaar een dag organiseren speciaal voor kinderen die dezelfde strijd voeren als dat Noah heeft gedaan. 

Drone 8 13-09-2020

Die glimlach van Marco

Je staat midden in het leven en geniet van alles om je heen, je bent relaxed en hebt geen zorgen. De pijntjes die je hebt wuif je weg maar blijven, onderzoek wijst iets anders uit, je krijgt te horen dat het leven later stopt door een terminale ziekte.

10 09-02-2020

Rit door Zeeland als cadeau

17 Jaar, net uit gepuberd en klaar voor het echte werk, je wilt chauffeur worden en begint als bijrijder bij een meubel transportbedrijf. Je geniet ervan en je hebt er erg veel zin maar plots slaat het noodlot toe, je krijgt een zwaar ongeval waarbij er een ernstige beschadiging van de hersenen wordt vastgesteld wat de rest van je leven gaat bepalen. 

IMG 6357 09-05-2020

Het transportwereldje van Aad

Dat ritje met die meloenen vergeet ik nooit meer, ik moest er een kilometer mee lopen, dat waren de woorden van Aad naar zijn collega toe op het parkeerterrein van zijn favoriete voetbalclub Feyenoord.

AJ2A5148 25-04-2020

Hej Aadje, dappere strijder…

Hej Aadje, hoe is het..schreeuwt één van onze teamleden naar Aadje in de Rotterdamse haven. Gaat goed Fredjuh en met een grote glimlach en een opstoken duim klimt Aadje weer in de cabine en rijdt weg naar zijn losadres, dat was 5 weken geleden.

AJ2A2298 11-04-2020

Een knuffel op afstand voor Robert

17 miljoen mensen op dat hele kleine stukje aarde galmt er door de speakers als wij onderweg zijn naar Waddinxveen voor een Noah4All wens. Maar wat doe je met 17 miljoen mensen op dat hele kleine stukje aarde als die binnen moeten blijven vanwege de Corona crisis? 

AJ2A6256 07-03-2020

De wens van Geurt

Tranen van verdriet of van blijdschap, ze passen allen in de Noah4All wens van Geurt.
Geurt is een liefdevolle echtgenoot en een trotse vader van prachtige kinderen en is omringd door fantastische collega’s. Rijdt op een stoere truck voor Simon Loos in Bunnik en zit in de “dranken logistiek”, dat was zijn beroep voordat hij ziek werd.

AJ2A0286 16-11-2019

Frans een hart onder de riem te steken

Het hedendaagse chauffeuren is behoorlijk veranderd en staat niet meer in vergelijking tot wat het ooit was, alles is gemoderniseerd vanaf de cabine tot aan de communicatie aan toe.

AJ2A8619 09-11-2019

Theo de trotse chauffeur

Theo is een chauffeur in hart en nieren ook al is hij 87 jaar oud blijft hij een trotse chauffeur. Maar chauffeuren doet Theo niet meer, zijn cabine is nu een woning in een verzorgingshuis geworden waar hij met veel emoties nog vaak terug denkt aan die tijd van chauffeur zijn

Kody 27 05-10-2019

Een stoet vrachtwagens voor Kody

Je naam is Kody en je bent 5 jaar jong, je hebt op die leeftijd al een wens, welke wens vraag jij je dan af?
Een gezond kind heeft heel veel wensen dat loopt uiteen van playmobiel tot alles wat een kind van die leeftijd kan wensen, Kody heeft één hele grote wens en dat is gezond worden.

IMG 2106 14-09-2019

Sem in het DAF zonnetje gezet

Flink zijn, even flink zijn dat zijn de woorden die Sem vaak in zijn oren kreeg gefluisterd en ook nu nog wordt er een beroep gedaan op zijn doorzettingsvermogen.
Als opgroeiend kind wil je dingen doen die je leuk vind en niet een uitzicht hebben op een behandel kamer met zieke lotgenoten om je heen strijdend met een terminale ziekte.

AJ2A9389 17-08-2019

On the road…met Colin

Als je 17 jaar bent, moet je dan zorgen maken over later, nee toch of toch wel? Zullen wij even teruggaan naar onze jeugd toen wij 17 waren? Waar dachten wij toen aan…denk aan alles wat onze ouders verboden hadden en de zaken die ons niet boeiden daar maakte wij ons toen helemaal niet druk om.

AJ2A2497a 28-07-2019

Truckstar Festival

Als er bij Noah4All de wens binnenkomt om nog eens het Truckstar Festival te mogen beleven, dan geven wij zeker daar gehoor aan. In samenwerking met Truckstar mochten wij gezinnen uitnodigden die in onze doelgroep vallen. 

IMG 5055 05-01-2019

Plotseling het stuur loslaten komt als een mokerslag

Je hebt twee opgroeiden kinderen een prachtige vrouw en een mooie job als chauffeur, plaatje compleet zou je denken.

Noah4All 130419 klein 11 19-04-2019

Herbeleven van mooie momenten

Het herbeleven van mooie momenten van het verleden doe je vaak in je gedachten, zeker als je een moment voor je zelf hebt, daar is niets verkeerd mee toch? Dat doen wij allemaal toch wel eens ‘n keer en de term “vroeger was alles beter” komt zo bekend voor.

IMG 0279 15-02-2019

De rit naar morgen

Voor vele chauffeurs is dat geen uitdaging meer, je laad de lading en je rijdt naar de bestemmingsadres in Nederland of ergens anders in Europa, je lost het uit en je laad weer terug.

01 19-01-2019

In stilte een wens hebben

Fier ben je als chauffeur, eerst in loondienst en toen als eigen rijder.

AJ2A5837 27-10-2018

De dag dat Stichting Noah4All van start is gegaan

Het is zaterdagochtend 27 oktober, een dag die wij niet zo snel meer zullen vergeten. Het is de dag dat Stichting Noah4All van start is gegaan met een Noah4All dag in Dordrecht, 3 families werden verrast met een bijzondere wens.