IMG 5606 25-05-2024

Kalkar 2024

Op uitnodiging van Truckersclubmillingen waren wij aanwezig bij Wunderland Kalkar on Wheels met onze Noah4All wens truck om zo onze stichting te promoten.

Er is veel interesse vanuit Duitsland over wat wij precies doen, vele malen uitleg gegeven over onze activiteiten en de precieze werking van de brancard wenstruck.

 

Openingsfoto 18-05-2024

De Noah4All wens voor Harry

Het was een stralende zaterdagochtend dat de wielen van de zilveren Noah4All Wens truck in beweging kwamen, rollend over het asfalt reden wij via de A12 zo de A4 op in de richting van Zaandam waar de Noah4All wens vandaan kwam.

 

Onderweg was er veel herkenning, druk seinende collega’s die hun duim omhoog staken en ons op die manier veel succes wensten. Na de Coentunnel namen wij de afrit Oostzaan waar wij gingen verzamelen bij Vels Transport voordat de wens van start kon gaan. Onder het genot van een heerlijke kop koffie en een gevulde koek deden wij de briefing met alle aanwezigen.

IMG 1449 1 04-05-2024

Vincent, een bikkel van een chauffeur

Het is begin januari als we een bericht binnen krijgen over het trieste verhaal van Vincent, een chauffeur die het beroep niet meer kan uitoefenen. Door een samenloop van pech tijdens meerdere operaties kan Vincent nooit meer achter het stuur kruipenis het verhaal. De ondragelijke pijn die hij elke minuut van de dag beleeft maakt het leven voor Vincent zo zwaar en dat is een last die niet alleen hij maar ook het gehele gezin draagt.

De vrouw van Vincent, Danielle gaat verder met het verhaal en eindigt met de vraag, “doen jullie ook wensen voor niet terminale oud chauffeurs? Ja hoor, is ons antwoord en juist dit is wat wij bedoelen met een degeneratieve ziekte. 

IMG 2599 27-04-2024

Een koningsrit voor een echte King of the Road.

Het is 27 april de dag dat wij in Nederland Koningsdag vieren het is ook de dag dat Gert Jan het leven viert met zijn gezin. Niets vermoedend zit hij aan de koffie tot dat een zware truck achteruit zijn straat in rijdt. Hij ziet het logo van Noah4All door het raam voorbij komen en weet dan genoeg.

De verrassing is nog groter als hij zijn eigen truck daarvoor ziet en als het team bij zijn voordeur staat om hem uit te nodigen krijgen zij een niet alledaagse reactie. Het is wel een reactie die je van een chauffeur kan verwachten maar de opmerking ligt niet in de lijn van ”hé wat leuk jullie te zien” maar meer in die trend van stelletje kl..tzakken, ik wist dat jullie iets van plan waren!

IMG 1705 20-04-2024

Een kleine wens met een grote impact.

Via Stichting Ambulance Wens kregen wij een wens binnen bestemd voor Pierre Tissen uit Swalmen. Veel tijd om iets extra’s te regelen hadden wij niet dus besloten wij het klein te houden.

Chauffeur.

Pierre is zoals hij zelf zegt een chauffeur in hart en nieren, gezworven door heel Europa met zijn combinatie op het zwarte asfalt deed hij zijn werk met veel plezier. Hij had nog plannen zat, vertrekken naar Canada om daar op een truck te rijden was daar een van, maar helaas is dat niet doorgegaan.

 

IMG 1664 13-04-2024

Op stap met Gradus

Gradus is een glimlachende chauffeur die nog met de VUT kon gaan na 42 dienstjaren, begon al vroeg in het transport als bijrijder maar nam al snel het stuur over. Zijn eerste grote stap was naar Wondergem, toen nog in de Vierhavenstraat en al snel was daar de overstap naar de Waalhaven.

 

IMG 1137 06-04-2024

Een familiedag voor kinderen met kanker

Noah4All Kidsdag Gilze Rijen 6-4-2024.

De naam Noah is binnen ons team in ons hart gegrift, verankerd en geliefd en we weten allen met zovelen meer welk verhaal daar er achter zit.

Het zou je maar overkomen als ouders, je krijgt slecht nieuws en jouw kind moet naar het PMC in Utrecht of naar een ander specialistisch kinderziekenhuis om behandeld te worden. Dan weet je als ouders dat het om een levensbedreigende situatie gaat en op dat moment stort je hele wereld in en kom je in een totaal andere wereld terecht van onderzoek en chemo’s.

 

IMG 0466 30-03-2024

Rudolf Dwarshuis, van chauffeur tot ras optimist.

Vroeg uit de veren.
De Noah4All wens van Rudolf laat onze wenstruck naar Roden rijden, daarom werden om 06.00 uur in de ochtend de 8 cilinders al vroeg aan het werk gezet en vertrok de wenstruck uit het Brabantse landschap richting het noorden om Rudolf te verrassen met een Noah4All wens.
Rudolf is een hardwerkende trotse jonge Groninger die van het leven geniet, zijn beroep als chauffeur is daar een welkome aanvulling op.
 
IMG 001 Openingsfoto 02-03-2024

Een wens voor een koele IJsbeer met een groot warm hart.

Een wens voor een koele IJsbeer met een groot warm hart.

De Noah4All wens voor Rene Lindeman moest goed en stil worden voorbereid, Rene is bekend persoon in de Rotterdamse haven. Eind jaren 80 deed Rene daar zijn eerste container opzetten en tot op de dag van vandaag is hij werkzaam in deze prachtige wereldhaven. Helaas niet meer op de truck maar achter het bureau en dat heeft zijn redenen.

 

Openingsfoto 13-01-2024

Chiel Looijestijn, een GTO-chauffeur met een Dijco hart.

Chiel Looijestijn, een GTO-chauffeur met een Dijco hart. ❤️

De wens van Chiel was heel duidelijk, weg uit het isolement en terug tussen de collega’s, daar is stichting Noah4All voor en aan die wens hebben we gehoor gegeven.

Chiel is een echte Leidse glibber met zijn accent en streken, begonnen in het zwaar transport bij G.A. De Groot in Voorschoten en uiteindelijk belande hij bij GTO-transport in Stompwijk. Chiel wilde op de lange baan en bij GTO kon dat, met het vrijgezellenboek onder zijn arm trok hij Europa in. 

IMG 9284 Verbeterd NR 12-12-2023

De december maand

De december maand.

We hebben in de Brabanthallen tijdens het Mega Trucks Festival heel veel mensen ontmoet en gesproken. Oud-collega’s maar ook familieleden gesproken waarvoor wij een wens hebben vervuld, hun verhalen aangehoord en onder het genot van een kop koffie bleek dat het gemis nog steeds groot is. Gelukkig geeft de Noah4All website hun nog de beelden van de wens en zo ook het verslag, wat hun troost biedt.

IMG 0001 02-12-2023

The Gambler

Voor de wens van Albert mochten we naar het Friese Kollum afreizen, en zo vermelde we dat ook op onze socials. Wat we niet wisten dat er in de huiskamer van Albert werd geroepen, “ó", komen die voor mij?”. Verschrikt keek de familie om zich heen, zij hadden tegen Albert gezegd dat ze naar Madurodam zouden gaan en niets verteld over de Noah4All wens die stiekem was geregeld.

Om van het onderwerp af te komen stuurde ze Albert naar buiten met de mededeling “ga maar kijken of de taxi er aankomt”.

IMG 7422 02-09-2023

Een wens voor een chauffeur die niet snel de vuile was buiten hangt.

Jaap is een goedlachse oud chauffeur die altijd te vinden was met zijn truck in Nederland en dat al 40 jaar lang, hij was niet zo’n buitenland rocker, dag ritten waren voor hem prima. Ooit gevraagd om samen met zijn maat een rit te doen naar Kazachstan maar daar heeft hij vriendelijk voor bedankt, onvoorbereid ga ik er niet aan beginnen was zijn mening.

BPP00517 kopieren 26-08-2023

Hakan, de knuffel chauffeur van iedereen

Het leven is niet altijd even eerlijk dat maakte we mee tijdens de Noah4All wens
van Hakan, een echte familieman met liefde voor het chauffeurs vak.

Openingsfoto 19-08-2023

Een Noah4All dag met een bijzondere dagbesteding.

De Noah4All Wens brengt ons vandaag naar het Groningens landschap waar Sappemeer een deel van uitmaakt. Het is een prachtige zonnige zomer dag als ons team bij Harm voor de deur staan, als daar Harm voor de deur verschijnt en wij hem de vraag stellen of hij met ons meegaat kwam daar een duidelijk “nee” uit.

 

IMG 4456 29-07-2023

Het Truckstarfestival voor Ynte

Het Truckstarfestival is het evenement waar velen naar uitkijken, de mooiste (show) trucks uit heel Europa komen naar Assen toe. Strijden voor de mooiste bokaal daar gaan de meeste voor, de oudjes (old timers) staan aan de zijlijn en zie hoe de jeugd hun inhaalt, verhalen van vroeger tellen niet meer mee in de jurering.

Openingsfoto 24-06-2023

Een tripje naar de bouwmarkt.

Met die smoes werd Rene Spoorendonk naar zijn zus gebracht, even weg uit de
huiselijke sleur omdat zijn ziekte hem die thuishoudt.

 

NOAH 2023 06 17 38 17-06-2023

De wens van Rien

De wens brengt ons naar Moerkapelle, een mooi dorp met inwoners die met groene vingers zijn geboren. Onze gast van vandaag heeft die groene vingers niet en als je denkt dat hij dan niet thuis hoort in Moerkapelle dan heb je het mis, hij draagt de naam Zijderhand en die is duidelijk aanwezig in Moerkapelle.

Hoofdfoto 22-05-2023

Het ultieme geluksmoment van Jan.

Jan was een chauffeur die zijn geluk vond in het zware werk, of het nu om spoorbielzen ging of om stenen, niets was hem te gek en te zwaar. Helaas kwam daar een resoluut einde aan, een niet aangeboren hersenletsel is de oorzaak daarvan waardoor hij niet meer aan zijn favoriete stuur kan draaien.

IMG 6827 08-05-2023

De weg van de vrijheid die Marsha werd ontnomen.

Marsha is een vrolijke meid die ondanks haar pijn van het leven geniet. Zij is rolstoel gebonden en daardoor beperkt, ook in haar beroepskeuze is zij beperkt want ze had zo graag het chauffeurs vak in gewild.

IMG 5978 13-03-2023

We willen onze paps Tonny nog graag een keer in het zonnetje zetten.

Met die opdracht vertrokken wij naar het hospice in Nijmegen, twee kale batsen moesten Noah4All vertegenwoordigen en gingen op pad met de Noah4All Wens truck. Gelukkig had de coördinator Yvonne een verstandige gastvrouw mee gestuurd die de eer van Noah4All moest redden, samen met twee oud collega’s van Tonny reden zij het terrein op van het hospice in Nijmegen. 

1 61 11-02-2023

Lars, een schilder die uiteindelijk zijn geluk vond tussen de witte lijnen.

Onze Noah4All wens brengt ons vandaag naar het Brabantse landschap Giessen waar het bedrijf Van der Stelt Logistics is gehuisvest.

IMG 3266 04-02-2023

Noah4All hangt de slingers voor Rudolf op.

Het is een rustige ochtend in het mooie Veendam, de wegen zijn smal maar de Veendammers zijn een geduldig volkje en geven de Noah4All Wens truck volledig de ruimte als we de wijk in komen rijden waar Rudolf woont, onze deelnemer van vandaag. 

IMG 1524 21-01-2023

Goed geschakeld de weg op met Peter.

Peter is vrachtwagenchauffeur en die titel zal hij altijd vol trots blijven dragen ook al is hij getroffen door een hersenbloeding en is daardoor eenzijdig verlamd. Zijn beroep zal hij nooit meer kunnen uitoefenen maar het chauffeur vak verleren zal hij nooit, dat bleek ook wel tijdens zijn Noah4All wens dag. 

074 IMG 7502 21-01-2023

Een wens die iedereen raakt tot op het bot.

Nederland heeft mooie provincies en Brabant is daar één van, in die provincie vindt men het plaatsje Veldhoven waar de firma Baetsen is gehuisvest. Het is een familie bedrijf met een top vrouw aan de leiding, die haar werknemers ziet als haar collega’s en waar de collega’s goed voor elkaar zorgen.

openingsfoto 07-01-2023

Tranen die de keiharde waarheid van het leven weergeven.

Onze wens brengt ons naar Reuver, een gezellig dorpje aan de Maas in de provincie Limburg. De wens is ingestuurd door Audrey en bestemd voor vader Ad die volgens haar chauffeur in hart en nieren is geweest en het vak enorm mist.

IMG 2412 17-12-2022

Benen die de zware last weer kunnen dragen.

Het is een koude zaterdagochtend in december zo vlak voor de kerst, de Noah4All wens brengt ons naar Barneveld waar Klaas Jan en zijn Eline woont.

AJ2A8991 10-12-2022

Ik dacht dat wij met een busje naar de Brabanthallen gingen.

Dat was de opmerking van Bert, die weer op zijn beurt werd aangestaard door Ans die totaal uit het veld geslagen was. Wat is hier de bedoeling van stamelde Ans, nou zeiden de vrijwilligers van Noah4All, wij gaan een klein rondje rijden in de Noah4All Wens truck.

foto 001 04-12-2022

Tranen van geluk bij een naderend afscheid van het leven.

Paul is een echte containerboer, herkenbaar voor vele die ook in de containers zitten en zaten. Getooid met een cowboyhoed en zijn opvallende snor reed hij Europa in voor Dammes Bleiswijk.

Openingsfoto 26-11-2022

Vrienden en collega’s die de startkabels van het leven zijn.

Hans zijn “carrière” begon in Eindhoven, als school jochie zocht hij zijn uitdaging op, dansenen zingen was nog niet zijn ding, hij zocht meer het zware werk op.

IMG 1675 12-11-2022

De ontdekkingsreiziger van Leusink heeft genoten van de Noah4All dag.

De wereld van John is ruim bereisd, in zijn jongere jaren dook hij achter het stuur en vertrok zo Europa in en ver daarbuiten.

IMG 8670 08-10-2022

Gaaf en mooi”, de wens gezien door de ogen van Sandra

Het gezin van Sandra bestaat uit man Wim en haar twee dappere tieners. Een hechte familie die vrijwel zorgeloos de toekomst in keken, totdat het plotsklaps veranderde, een afwijking van een eiwit roet in het leven gooide van de familie. Een hersenziekte maakte een sterke vrouw vleugellam en zo moest Sandra de intensieve verzorging in.

20220924 113314 24-09-2022

Tranen van geluk.

Johan is een van ons, een chauffeur die met kleurrijke bloemetjes zijn klanten in heel Europa verblijdde, hoe mooi kan het leven zijn.

IMG 6796 30-07-2022

Noah4All kidsdag Truckstarfestival.

De 40ste editie van het Truckstarfestival moest na twee jaar afwezigheid een bijzonder feest worden. Noah4All combineerde dat feestje met een verrassing en dat kwam zaterdag ochtend zomaar uit de lucht kwam vallen. Deze verrassing was bestemd voor 20 kinderen met een zwaar rugzakje en twee chauffeurs uit onze doelgroep.

46 IMG 5649 09-07-2022

Het gevoel van asfalt nog onder je voelen.

Voor de meeste van ons een simpel iets, je pakt een auto of een fiets en je rijdt er naar toe, maar voor onze Noah4All gast Cor ligt dat toch iets anders.

AJ2A4356 19-06-2022

Een perfecte vaderDAF cadeau.

Rob is een vrachtwagenchauffeur in hart en nieren, genieten van het op de weg zijn en het niet gebonden zijn aan vaste werktijden is voor hem de ideale manier van werken. Helaas kwam door zijn ziekte daar een verandering in, hij moest van zijn truck af en werd verbannen naar een (rol)stoel achter het bureau. 

Kidsdag

Het is weer zo’n dag dat je gepakt wordt door de zon, zo heerlijk. Een dag in mei waar de temperatuur prima aangenaam is, dus eigenlijk een prima ingrediënt voor een Noah4All kids dag. 
image2 20-03-2022

Een roos als dank om een heftige periode af te sluiten.

De Noah4All Wens van Johan lag al een tijdje op de plank, een epidemie zorgde ervoor dat de wens keer op keer moest worden uitgesteld. In sommige gevallen is een uitstelling van een wens niet mogelijk vanwege het ziektebeeld, maar in dit geval kon dit gelukkig.

AJ2A3086 12-02-2022

Onze William.

William is een bekende in het transportwereldje, op de route naar het zuiden kwam je hem vaak tegen maar ook in Engeland was hij geen onbekende.

20220205 113024 05-02-2022

Wensdag Wim

Vandaag voelde ik mij even weer een vrachtwagenchauffeur. Dat waren de woorden van Wim Brink, een oud chauffeur die nog op de 2 meter plank lag

Update wenstruck opbouw

Het opbouwen van de Noah4All Wens Truck heeft zijn tijd nodig maar wij willen jullie toch een tussentijdse update geven. 

thumbnail image 23-10-2021

Willem, een chauffeur uit de dozen

Wat doe jij hier, en wat doe jij hier, man wat vind ik dat gaaf”, zei Willem, onze gast van vandaag. 
Alhoewel het een vrouw was die aanbelde was de aanduiding van “man” goed bedoeld.
Dat is Anita, vertelde Willem aan zijn vrouw die doet mee met “Meiden die Rijden” en dat is die en die...en zo ging het even verder.
IMG 7724 09-10-2021

Een mooie glimlach op een “uitzonderlijke” Noah4All dag.

Ambrosius is een hele herkenbare naam in Hoogeveen, goede werkgever die nu onder de naam van Zandbergen valt. Bij Ambrosius hangt er een goede sfeer, de collegialiteit staat hoog in het vaandel en daar zijn ze trots op. Er zijn meerdere specialiteiten binnen het bedrijf en de afdeling ijzer (uitzonderlijk vervoer) is er één van. Daar werkt ook Enrico, een sportieve vader van drie kinderen en de man van Ellen, hij is een chauffeur in hart en nieren en houdt van uitdagingen in zijn werk. De vrachten die hij vervoert zijn lang en breed, soms met begeleiding maar regelmatig kan hij het alleen af, ervaring en skills heet dat.

1001 11 21-08-2021

De wensdag van Ruud

Ruud was al vroeg bezeten van vrachtwagens, net als vele beginnende chauffeurs is school niet zo besteed aan hun, dus ook niet aan Ruud. Zijn grote broer Jonny was wel zijn voorbeeld, van hem leerde hij het rijden op een grote truck. Maar het harde werken zat al vroeg in hem, achterop de vuilnisauto om wat extra’s te verdienen en toch naar de LTS op zijn opleiding te volgen maar daarna is hij direct gaan werken.

thumbnail image0 14-08-2021

Alex, een man van staal.

Alex Schravemaker is een bekende van vele, een echte chauffeur in hart en nieren. Al vroeg wist hij dat hij vrachtwagen chauffeur wilde worden, een jongens droom die uit gelukkig voor Alex uitkwam. Eerst in loondienst en toen voor zichzelf, met een naam als Schavemaker was het opzoek gaan naar werk niet zo moeilijk en zo kwam hij bij zijn familie terecht die een groot transport bedrijf runt in Beverwijk.

Noah4All Wens Truck

Inmiddels zijn wij begonnen met het ombouwen van de camper tot een perfecte Noah4All Wens Truck. Het is een mega klus die hoofdzakelijk wordt uitgevoerd door Roel en Mike Vullers in hun spaarzame vrije tijd.

01 03-07-2021

Natasja en haar oneerlijke strijd.

Zij is een dame die je niets hoeft wijs te maken, het harde werken is er met de paplepel ingegoten door haar ouders.

Het rijden was wel haar ding en zo betrok zij een bestuurlijke functie in de logistiek sector. Eerst bij haar ouders daarna bij Geling containervervoer om uiteindelijk de stap te maken naar Sieben Transport.

karel 05-06-2021

De tas van Karel en zijn levens verhaal.

Karel is een bikkel, al op zijn jonge leeftijd was hij al hard aan het werk. Hij werkte aan de (snel)weg, maar het zwarte asfalt waar hij mee werkte trok hem mee in zijn droom, hij wilde op het asfalt rijden als chauffeur en zo geschiedde.

koningsdag 27-04-2021

De Noah4All truck

Op deze koninklijke dag komen wij zelf ook met een feestelijk bericht, inmiddels zijn wij eigenaar geworden van de Noah4All truck.🎉🎊🎉🎊

20210313 120653 20-03-2021

Een rit die je het leven terug geeft.

“Hier komt de storm” klinkt uit de boxen als een imposant konvooi het terrein van het verzorgingshuis De Meent in Veenendaal oprijd, Frank Boeijen weet wat voor weer het is en het team van Noah4All moet daar maar mee dealen.

1 06-03-2021

Papa wat ben je aan het doen?

Het is zes uur in de morgen als Anja gestommel hoort bij de voordeur, ze loopt snel naar beneden om te kijken wat er aan de hand is en daar treft ze haar vader aan in een t-shirt. De temperatuur is ver beneden nul en hij staat buiten en draait zich om naar Anja en brabbelt, “de vrachtwagens komen me toch halen”?

AJ2A5651 27-02-2021

Het ritme van de weg en het kabbelen van het water.

Deze zin heeft alles te maken met de wens van Fred, liefhebber van zijn werk als chauffeur en een grote voorliefde hebben voor het varen.

043 Yara Verstappen Fotografie Joris 30-01-2021

De lach van Jan

Voordat hij het wist zaten wij al in de cabine, dat waren de woorden van zoon Bob terwijl zijn ogen vol lopen doet hij zijn verhaal van de tijd dat hij nog klein was.

Mijn vader, zei hij vol trots, was chef werkplaats bij Sanders & Geraedts B.V, en soms moest hij een vrachtwagen wegbrengen naar de garage en dat was voor ons het uitje om in een grote truck mee te mogen rijden.

20200830 101542 30-09-2020

Een dag met een glimlach van oor tot oor

Wij hebben met onze kleine Noah, die straalt als een heldere ster💫💫💫 aan de hemel, iets afgesproken. Die afspraak is, dat wij als stichting Noah4All één keer per jaar een dag organiseren speciaal voor kinderen die dezelfde strijd voeren als dat Noah heeft gedaan. 

Drone 8 13-09-2020

Die glimlach van Marco

Je staat midden in het leven en geniet van alles om je heen, je bent relaxed en hebt geen zorgen. De pijntjes die je hebt wuif je weg maar blijven, onderzoek wijst iets anders uit, je krijgt te horen dat het leven later stopt door een terminale ziekte.

10 09-02-2020

Rit door Zeeland als cadeau

17 Jaar, net uit gepuberd en klaar voor het echte werk, je wilt chauffeur worden en begint als bijrijder bij een meubel transportbedrijf. Je geniet ervan en je hebt er erg veel zin maar plots slaat het noodlot toe, je krijgt een zwaar ongeval waarbij er een ernstige beschadiging van de hersenen wordt vastgesteld wat de rest van je leven gaat bepalen. 

IMG 6357 09-05-2020

Het transportwereldje van Aad

Dat ritje met die meloenen vergeet ik nooit meer, ik moest er een kilometer mee lopen, dat waren de woorden van Aad naar zijn collega toe op het parkeerterrein van zijn favoriete voetbalclub Feyenoord.

AJ2A5148 25-04-2020

Hej Aadje, dappere strijder…

Hej Aadje, hoe is het..schreeuwt één van onze teamleden naar Aadje in de Rotterdamse haven. Gaat goed Fredjuh en met een grote glimlach en een opstoken duim klimt Aadje weer in de cabine en rijdt weg naar zijn losadres, dat was 5 weken geleden.

AJ2A2298 11-04-2020

Een knuffel op afstand voor Robert

17 miljoen mensen op dat hele kleine stukje aarde galmt er door de speakers als wij onderweg zijn naar Waddinxveen voor een Noah4All wens. Maar wat doe je met 17 miljoen mensen op dat hele kleine stukje aarde als die binnen moeten blijven vanwege de Corona crisis? 

AJ2A6256 07-03-2020

De wens van Geurt

Tranen van verdriet of van blijdschap, ze passen allen in de Noah4All wens van Geurt.
Geurt is een liefdevolle echtgenoot en een trotse vader van prachtige kinderen en is omringd door fantastische collega’s. Rijdt op een stoere truck voor Simon Loos in Bunnik en zit in de “dranken logistiek”, dat was zijn beroep voordat hij ziek werd.

AJ2A0286 16-11-2019

Frans een hart onder de riem te steken

Het hedendaagse chauffeuren is behoorlijk veranderd en staat niet meer in vergelijking tot wat het ooit was, alles is gemoderniseerd vanaf de cabine tot aan de communicatie aan toe.

AJ2A8619 09-11-2019

Theo de trotse chauffeur

Theo is een chauffeur in hart en nieren ook al is hij 87 jaar oud blijft hij een trotse chauffeur. Maar chauffeuren doet Theo niet meer, zijn cabine is nu een woning in een verzorgingshuis geworden waar hij met veel emoties nog vaak terug denkt aan die tijd van chauffeur zijn

Kody 27 05-10-2019

Een stoet vrachtwagens voor Kody

Je naam is Kody en je bent 5 jaar jong, je hebt op die leeftijd al een wens, welke wens vraag jij je dan af?
Een gezond kind heeft heel veel wensen dat loopt uiteen van playmobiel tot alles wat een kind van die leeftijd kan wensen, Kody heeft één hele grote wens en dat is gezond worden.

IMG 2106 14-09-2019

Sem in het DAF zonnetje gezet

Flink zijn, even flink zijn dat zijn de woorden die Sem vaak in zijn oren kreeg gefluisterd en ook nu nog wordt er een beroep gedaan op zijn doorzettingsvermogen.
Als opgroeiend kind wil je dingen doen die je leuk vind en niet een uitzicht hebben op een behandel kamer met zieke lotgenoten om je heen strijdend met een terminale ziekte.

AJ2A9389 17-08-2019

On the road…met Colin

Als je 17 jaar bent, moet je dan zorgen maken over later, nee toch of toch wel? Zullen wij even teruggaan naar onze jeugd toen wij 17 waren? Waar dachten wij toen aan…denk aan alles wat onze ouders verboden hadden en de zaken die ons niet boeiden daar maakte wij ons toen helemaal niet druk om.

IMG 1411 28-07-2019

Truckstar Festival

Als er bij Noah4All de wens binnenkomt om nog eens het Truckstar Festival te mogen beleven, dan geven wij zeker daar gehoor aan. In samenwerking met Truckstar mochten wij gezinnen uitnodigden die in onze doelgroep vallen. 

IMG 5055 05-01-2019

Plotseling het stuur loslaten komt als een mokerslag

Je hebt twee opgroeiden kinderen een prachtige vrouw en een mooie job als chauffeur, plaatje compleet zou je denken.

Noah4All 130419 klein 11 19-04-2019

Herbeleven van mooie momenten

Het herbeleven van mooie momenten van het verleden doe je vaak in je gedachten, zeker als je een moment voor je zelf hebt, daar is niets verkeerd mee toch? Dat doen wij allemaal toch wel eens ‘n keer en de term “vroeger was alles beter” komt zo bekend voor.

IMG 0319 15-02-2019

De rit naar morgen

Voor vele chauffeurs is dat geen uitdaging meer, je laad de lading en je rijdt naar de bestemmingsadres in Nederland of ergens anders in Europa, je lost het uit en je laad weer terug.

01 19-01-2019

In stilte een wens hebben

Fier ben je als chauffeur, eerst in loondienst en toen als eigen rijder.

AJ2A5837 27-10-2018

De dag dat Stichting Noah4All van start is gegaan

Het is zaterdagochtend 27 oktober, een dag die wij niet zo snel meer zullen vergeten. Het is de dag dat Stichting Noah4All van start is gegaan met een Noah4All dag in Dordrecht, 3 families werden verrast met een bijzondere wens.