Update wenstruck opbouw

image6

Het opbouwen van de Noah4All Wens Truck heeft zijn tijd nodig maar wij willen jullie toch een tussentijdse update geven. 

Na het mooie spuitwerk van Bronk en MW Design heeft CTC Panningen de nodige verlichting geleverd en is vakkundig gemonteerd door Scania Venlo. Noah’s Truckstyling heeft de binnenkant dusdanig onderhanden genomen en gezorgd voor een complete metamorfose. Daarna is de vloer vakkundig aangepakt door Home 29 samen met Hobbyhuis en NK engineering, maar ook de laadklep en het plaatsen van een deur incl. kozijn was een onderdeel van de werkzaamheden.

Dinsdag hebben wij de Noah4All Wens Truck opgehaald uit Goes en gebracht naar Hans van ‘t Hof die zich gaat bezig houden met het juist installeren en veilig stellen van de brancard en de rolstoel tijdens de rit. Maar ook nog andere werkzaamheden zullen moeten worden uitgevoerd zoals een nieuw hedendaagse alarm en diverse controles.

Daarna volgt de keuring van het RDW en nog wat kleine afwerkingen van cosmetische aard.

Wij hopen de Wens Truck in te zetten in het voorjaar, tot die tijd moeten wij geduld hebben. Het is een mooi project wat opgebouwd wordt door vele mensen uit de transportwereld, bestemd voor onze collega’s.

Blijf ons steunen, doneer of koop een Taggo.

 

Team Noah4All.

image0
image1
image2
image3
image4
image5
image6
image7