Een kleine wens met een grote impact.

IMG 1705

Via Stichting Ambulance Wens kregen wij een wens binnen bestemd voor Pierre Tissen uit Swalmen. Veel tijd om iets extra’s te regelen hadden wij niet dus besloten wij het klein te houden.

Chauffeur.

Pierre is zoals hij zelf zegt een chauffeur in hart en nieren, gezworven door heel Europa met zijn combinatie op het zwarte asfalt deed hij zijn werk met veel plezier. Hij had nog plannen zat, vertrekken naar Canada om daar op een truck te rijden was daar een van, maar helaas is dat niet doorgegaan.

Nog één rit.

Pierre ging met pensioen en werd ziek, gekluisterd aan het bed wilde hij nog één ding, een rit beleven in een truck, een simpele rit om het gevoel van toen weer te herbeleven. Het ruiken van een dieselgeur en het uitzicht vanuit de cabine gezien door de ogen van hun vader en opa, dat moet toch geregeld kunnen worden waren de gedachtes van dochter en kleindochter die uiteindelijk de wens instuurde.

Twee teams.

Beide teams gingen gezamenlijk op pad en bij aankomst in Swalmen werd de Noah4All Wens truck door kleindochter Destiny op zijn plek gedirigeerd precies voor het huis van Pierre. 

Pierre was aangenaam verrast toen wij samen met Han en Joyce van Stichting Ambulance Wens bij hem in de huiskamer binnenliepen, twee teams die hem een fantastische dag willen aanbieden zijn wel heel veel impulsen voor iemand die bijna bij zijn laatste afrit is aangekomen.

De kracht die een rit geeft.

De verrassing was groot toen hij hoorde dat hij nog een rit met de truck kon maken en onze verbazing was nog groter toen Pierre de kracht vond om op te staan en naar de truck te lopen. Ondersteund door zijn dochter en kleindochter deed hij zijn pasjes en voor dat wij het wisten zat hij in de bijrijdersstoel als een echt chauffeur.

De brancard was niet nodig en is zeker niet voor Pierre bestemd, zo doen we dat als een echte chauffeur het moet doen was de opmerking van Pierre.

De route.

We reden Swalmen uit onder een groet van de buren en inwoners van Swalmen, de A73 was zijn doel en de snelweg op. Liefst ver weg van zijn ziekte maar het navigatiescherm van zijn lichaam liet ons toch een andere route rijden. Door zijn ziekte kan hij moeilijk zijn woorden goed verstaanbaar maken, maar zijn ogen zijn zijn klankbord, verhalen van toen worden omgezet in een film die hij weer in zichzelf afspeelt door het uitzicht vanuit de cabine.

Een simpele krachtige groet.

Pierre genoot en bij een korte pauze op een parkeerplaats langs de A73 maakte we nog mooie foto’s en was de blik van Pierre prachtig om te mogen aanschouwen. Zijn collega’s toeterde nog bij het passeren en staken hun hand op, dat is wat de chauffeurs ook doen voor hun collega die in het laatste stadium van het leven is aangekomen, een simpele groet die zoveel kan betekenen.

Intens genieten.

De terugweg werd ingezet en hoewel Pierre genoot van elke kilometer was hij toch weer blij om thuis te zijn. In goed verstaanbare woorden vertelde hij ons dat hij dit voor geen goud had willen missen, zijn laatste rit. Een wens hoeft niet altijd groot te zijn en een kleine is net zo dierbaar en laat ook bij ons een grote indruk achter hoe iemand van zoiets kleins zo intens van kan genieten.

Wij wensen Pierre en zijn familie heel veel kracht toe en hopen dat deze dag nog die extra kilometers geeft die je denkt nodig te hebben en dat je dan zo regelmatig kan terug denken aan deze dag.

Dank.

Wij danken Stichting Ambulance Wens voor een prettige samenwerking en iedereen die aan de wens heeft meegewerkt.

Stuur een wens in.

Heeft u ook een wens die met onze doelgroep te maken heeft, kijk op onze website en vul daar het inschrijfformulier in en verras die persoon met een dag tussen hun collega’s, familie en vrienden.

Team Noah4All.

IMG 1694
IMG 1696
IMG 1700
IMG 1701
IMG 1702
IMG 1703
IMG 1705
IMG 1708
IMG 1710
IMG 1711
IMG 1712
IMG 1716
IMG 1719
IMG 1722
IMG 1723
IMG 1724
IMG 1738
IMG 1740
IMG 1746
IMG 1747
IMG 1750
IMG 1754
IMG 1755
IMG 1762
IMG 1765
IMG 1767
IMG 1773
IMG 1779
IMG 1782
IMG 1783
IMG 1786