Ik dacht dat wij met een busje naar de Brabanthallen gingen.

AJ2A8991

Dat was de opmerking van Bert, die weer op zijn beurt werd aangestaard door Ans die totaal uit het veld geslagen was. Wat is hier de bedoeling van stamelde Ans, nou zeiden de vrijwilligers van Noah4All, wij gaan een klein rondje rijden in de Noah4All Wens truck. 

Magic Herman

Ans en Bert zijn een prachtig stel uit de omgeving van Dordrecht, Ans verblijft vanwege haar ziekte in het verzorgingshuis Crabbehof.

Met een grijns op haar gezicht vraagt ze aan de chauffeur Herman hoe zij daar nu in godsnaam in kan komen. Herman kon zijn lach niet onderdrukken en als een magic box opende hij de deuren en toverde zo Ans naar binnen toe via een verhoogd plateau. Prinsheerlijk zat zij in haar eigen rolstoel tussen Herman en haar geliefde Bert in, genietend van de rit.

Asfalt-Rockers

Al jaren zijn zij een onderdeel van de Asfalt-Rockers die met hun op afstand bestuurbare trucks vele evenementen opleuken. Door de ziekte van Ans kan zij er niet meer bij zijn en wil zij nog zo graag samen met Bert, naar haar geliefde clubje toe. Bert is ook hulpbehoevend en wist niet hoe hij de wens van Ans kon vervullen en zo stuurde een teamlid van de Asfalt-Rockers de wens in bij Noah4All.

 Jumbooooooooo

Het verhaal hoe zij elkaar ontmoet hebben komt uit het supermarktwezen, een winkel en een truck, die de winkel kwam bevoorraden , heeft hun gekoppeld. Bert was chauffeur en reed voor een supermarktketen, Ans werkte in één van de filialen en zo hebben zij elkaar voor het eerst ontmoet. Wat begon als vriendschap en een gezamenlijke hobby was daar toch uiteindelijk de vonk die Bert aan zijn Ans koppelde.

Bert zijn hobby was het maken van miniaturen maar je kunt geruststellen dat het woord mini niet helemaal op zijn plaats was. Hij trok Ans mee in zijn hobby en uiteindelijk kreeg hij het voor elkaar om zijn eigen Jumbo truck na te maken en zo trokken zij samen met het team het land door. 

Ongeluk

Als je denkt dat je toekomst er leuk uit gaat zien komt er iets weer op je pad wat daar verandering in brengt, een ongeluk nam die toekomst weg en Bert raakte in het ziekenhuis en moest daarna lang revalideren, kort daarna werd Ans getroffen door een hersenziekte en zo was hun mooie toekomst in één klap weg.

 Mega Trucksfestival. 

Terug naar de zaterdag, de rit in de Torpedo was puur genieten, klep open van de V8 en hoe koud het ook was, het dakluik moest open.

Bij de Brabanthallen aangekomen werden zij door hun teamleden opgewacht en waren zij daar voor een paar uurtjes daar te gast. De glimlach was weer terug op het gezicht van Bert en Ans en zij zaten weer in hun hoekje te kijken naar al dat moois. De vermoeidheid sloeg toe en het was goed zo, de Noah4All Wens truck kwam weer voorrijden en binnen no-time zaten ze weer in de cabine op weg weer naar Dordrecht toe, moe en dankbaar namen zij afscheid.

Wij wensen jullie veel kracht toe en hopen dat deze wens iets verlicht heeft en dat de dagen die komen gaan maar lang samen mogen doorbrengen.

Wij hebben met trots deze wens uitgedragen en zijn dankbaar voor iedereen die aan deze wens hebben meegeholpen daarom danken wij iedereen die aan deze Noah4All wens heeft meegewerkt, zonder jullie was dit niet mogelijk.

Heeft u ook een wens die met onze doelgroep te maken heeft, kijk op onze website en vul daar het inschrijfformulier in en verras die persoon met een dag te midden van hun collega’s, familie en vrienden.

 Team Noah4All

20221210 110930
20221210 111006
20221210 111346
20221210 142451
AJ2A8963
AJ2A8968
AJ2A8974
AJ2A8980
AJ2A8991
AJ2A9016
AJ2A9041
AJ2A9079
AJ2A9091
AJ2A9101
IMG 8848
IMG 8850
IMG 8854
IMG 8860
IMG 8864
 MG 8840