De Noah4All truck

koningsdag

Op deze koninklijke dag komen wij zelf ook met een feestelijk bericht, inmiddels zijn wij eigenaar geworden van de Noah4All truck.πŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽŠ

Gesteund door de vele acties die door jullie en de media zijn georganiseerd, kreeg Noah4All veel aandacht voor dit project. Uit onze reserves en de donaties die wij tot op heden hebben mogen ontvangen hebben wij de Noah4All truck gekocht.

Wij gaan nu met de verbouwing starten, de binnenkant moeten wij gaan inrichten en aanpassen voor onze deelnemers, dat betekent dat wij de vloer moeten wij gaan vervangen voor een vloer die geschikt is voor de brancard en een rolstoel, deze moeten veilig worden gezekerd.

Maar ook de brandcard zelf en vele andere attributen die nodig zijn voor de veilige omgeving in de Noah4All truck moeten wij gaan aanschaffen en

dat kost geld, veel geld.

Wij zijn blij met al onze donateurs en alle donaties die gedaan zijn, dank hiervoor, de berichten die er soms bij vermeld staan zijn hartverwarmend❀️ en vaak emotioneel.

Het belangrijkste is dat je ons blijft steunen, elke euro die wij ontvangen wordt aan dit project op een verantwoordelijke manier besteed, de wensen blijven binnenkomen waaronder die van collega’s in een rolstoel. Daarom is het zo belangrijk om de Noah4All truck zo snel mogelijk op de weg te krijgen en dat kan alleen met jullie hulp.

Vandaag zullen wij op proosten op de koning, maar vanaf morgen vooral bezig zijn met de opbouw van de Noah4All truck voor de wensen van onze collega’s die het zo hard nodig hebben.

Wil je het delen, prima zo bereiken wij steeds meer mensen.

Team Noah4All.