Vrienden en collega’s die de startkabels van het leven zijn.

Openingsfoto

Hans zijn “carrière” begon in Eindhoven, als school jochie zocht hij zijn uitdaging op, dansenen zingen was nog niet zijn ding, hij zocht meer het zware werk op. Lopend door Eindhoven kwam hij uit bij het binnen ziekenhuis dat op dat moment werd gesloopt en dat vond hij als 11-jarige jongen mega interessant. 

Gekluisterd aan het hek zag hij de mannen van staal met een sloopkogel het werk deden. Juist dat trok de aandacht van Hans, het zware stoere werk.  

Sloper

Hij moest eerst zijn school afmaken voordat hij kon solliciteren bij Hein en Sjaak en nadat hij was aangenomen mocht hij zich uitleven, toen slopen renoveren werd zat er muziek in het leven van Hans. Na 15 jaar kwam er een afslag in het leven van Hans en zocht hij het stuur op.

Chauffeur

Hans werd toegevoegd aan het team van Heezen B.V. en zijn collega’s konden het goed met hem vinden, een collega die je er goed bij kon hebben was het antwoord van velen. 

Naast het harde werken zat er ook veel ondeugd in zijn bloed, tijd was er altijd voor een lolletje en dat wisten zijn collega’s maar al te goed. 

Verdriet

Niet alles was rozengeur en maneschijn, Hans is een familieman en als daar slecht nieuws in voorkomt dan verschijnt daar een andere Hans.

Hij is een zorgzame echtgenoot die vecht voor alles maar waar een ziekte sloopt en het gezin een gezinslid moet loslaten dat doet pijn, vreselijk veel pijn.

Hij moet door en zet zijn schouders eronder, gesteund door familie, vrienden en collega’s gaat hij ervoor. Alles gaat de goede kant uit, het gezin wordt uitgebreid en er is rust in de Brabantse tent.

Onweer

Na een verloop van tijd doemen er toch donkere wolken op boven huize Raaymakers, Hans moet het stuur loslaten en het “slopen” is ook bij hem binnengedrongen. Hij vecht maar het is een oneerlijke strijd, de sloper zaait verder uit in het gezin en dat is vreselijk zwaar. 

Zijn vrienden en collega’s staan aan de zijlijn machteloos toe te kijken hoe een “sloopkogel” huishoudt in de familie. Zij willen hem steunen en samen met Noah4All gingen zij “on route” naar een opsteker voor het gezin.

Noah4All Wens

Op zaterdag wordt hij verrast door een mooi konvooi en verrast neemt hij weer plaats in zijn favoriete plekkie, de cabine van zijn ”eigen” vertrouwde vrachtwagen, de raamstickers met de namen zitten er nog op. Langs de route staan kranen en shovels als een soort erehaag te wachten totdat het konvooi voorbijrijdt en als een vriend en collega neemt hij die groet vol trots in ontvangst, prachtig mooi moment, dat doen vrienden en collega’s klinkt het door het Eindhovense heen.

Glimlach.

De rit gaat richting de Nobis in Asten waar tijdens de lunch even wordt bijgepraat, de verhalen komen los en de lach is weer daar. Zijn kleindochter is super trots en geeft hem de mooiste glimlach, juist dat geeft de familie weer steun in zwaar weer. De terugreis is daar en de navigator geeft een error aan op een rotonde en de teamleden zwaaien af, Hans komt thuis met prachtige herinneringen die ze hem en het gezin niet meer afpakken en neemt afscheid in stijl.

Wij wensen jullie veel kracht toe en hopen dat deze wens iets verlicht heeft en dat de dagen die komen gaan maanden worden en dat er jarenlang maar mag gerenoveerd mag worden, want een sloopkogel is niet meer van deze tijd.

Wij hebben met trots deze wens uitgedragen en zijn dankbaar voor iedereen die aan deze wens hebben meegeholpen daarom danken wij iedereen die aan deze Noah4All dag heeft meegewerkt, zonder jullie was dit niet mogelijk.

Heeft u ook een wens die met onze doelgroep te maken heeft, kijk op onze website en vul daar het inschrijfformulier in en verras die persoon met een dag te midden van hun collega’s, familie en vrienden.

 Team Noah4All

20221126 102343
20221126 102424
AJ2A7793
AJ2A7829
AJ2A7846
AJ2A7886
AJ2A7913
AJ2A7932
AJ2A7956
AJ2A7964
AJ2A7969
AJ2A7974
AJ2A7976
AJ2A7993
AJ2A8007
AJ2A8021
AJ2A8050
AJ2A8154
AJ2A8186
IMG 8733
IMG 8736
IMG 8744
IMG 8764
IMG 8782
IMG 8796
IMG 8809
IMG 8813
Openingsfoto