Een perfecte vaderDAF cadeau.

AJ2A4356

Rob is een vrachtwagenchauffeur in hart en nieren, genieten van het op de weg zijn en het niet gebonden zijn aan vaste werktijden is voor hem de ideale manier van werken. Helaas kwam door zijn ziekte daar een verandering in, hij moest van zijn truck af en werd verbannen naar een (rol)stoel achter het bureau. 

Het chauffeursvak missen.

Lijdzaam moest hij van zijn collega’s aanhoren hoe zij hun werk deden, en dat doen ze met veel plezier en dan baal je. Rob werkt bij onze Nederlandse trots, de DAF autofabriek dus is er nog wel gelukkig een link met “zijn trucks”.

Zijn ziektebeeld vertelt ons toch wel iets, gebonden aan een rolstoel maakt zijn gemis achter het stuur alleen maar groter en diep in zijn hart heeft Rob nog wel een wens en dat is nogmaals een rit maken in een DAF truck. 

De wens

Door zijn complexe gezondheidssituatie werd de wens ingestuurd naar Noah4All en zij vervulde deze wens afgelopen zaterdag, de dag begon bij de oproep van zijn kinderen, die hadden aan vaders gevraagd of hij rond de klok van 11 uur gereed kon zijn voor een speciale dag.

Bij BIG Truck A67 stond het Noah4All konvooi opgesteld en Rob was bij aankomst totaal verrast. Met de vraag “wat doe ik hier” kwamen zijn collega’s te voorschijn, en collega Karel kreeg de volle laag van Rob. Ik heb jou nog vrijdag aan de bel gehad, brieste hij met een scherpe toon. Nu begrijp ik waarom jij geïnteresseerd was in deze zaterdag, jij bent ook niet te vertrouwen,😂😂 en dat met een grote glimlach.

Scania

Toen bij Rob alles was ingedaald werd hij naar de Noah4All trailer gebracht met de vermelding dat dit zijn truck was waar hij in mocht. De Scania die voor de trailer stond was niet zo zijn ding, het voelt als vreemd gaan stamelde hij naar onze vrijwilliger Yvonne. 

Route du Soleil

Natuurlijk konden wij dat niet maken, als echte DAF fan moest hij zijn wens ook in de cabine van een DAF beleven. Uiteindelijk zat hij naast “zijn chauffeur Wouter” en met de woorden: “nu op naar Zuid Frankrijk” werd er gas gegeven naar de Restaurant de Molshoof in Kelpen Oler. Het liefde voor het vak zit er nog steeds in, hij droomt zeker nog over een ritje Zuid Frankrijk maar zijn ziekte heeft die droom verpest. 

Lunch

Tijdens de lunch die werd geserveerd was er tijd voor het bijpraten met de collega’s. De familie zat er ontspannen bij en zag hoe Rob weer opfleurde, dit doet ons ook goed waren de woorden van zijn twee dochters.

Het is voor de familie ook moeilijk en dan zijn dit soort dagen ook voor ons een uniek iets om mee te mogen maken, de glimlach van Rob doet ons weer rust geve, aldus de familie.

Glimlach

Na de lunch reed het konvooi weer terug richting Asten waar de Noah4All dag eindigde, Rob was nog wel op zoek naar diegene die de wens had ingestuurd. Hij mag daar nog lang over nadenken, juist om die reden geeft Noah4All zijn bronnen niet vrij, want dat is de manier waarom zij nog regelmatig terug denken aan deze fantastische dag en dat hem of haar dan maar kracht mag geven.

Noah4All laat zijn gasten achter met een glimlach, en dat is met deze wens dag voor Rob en zijn familie zeker gelukt.

Wij danken iedereen die aan deze Noah4All dag heeft meegewerkt, zonder jullie was dit niet mogelijk.

Heeft u ook een wens die met onze doelgroep te maken heeft, kijk op onze website en vul daar het inschrijfformulier in en verras die persoon met een dag temidden van hun collega’s, familie en vrienden.

Team Noah4All

AJ2A4350
AJ2A4356
AJ2A4407
AJ2A4414
AJ2A4432
AJ2A4588
AJ2A4592
AJ2A4593
AJ2A4610
AJ2A4616
AJ2A4649
AJ2A4677
AJ2A4717
IMG 8040
IMG 8052
IMG 8060
IMG 8082
IMG 8084