Tranen die de keiharde waarheid van het leven weergeven.

openingsfoto

Onze wens brengt ons naar Reuver, een gezellig dorpje aan de Maas in de provincie Limburg. De wens is ingestuurd door Audrey en bestemd voor vader Ad die volgens haar chauffeur in hart en nieren is geweest en het vak enorm mist.
De toekomst voor Ad is niet te rooskleurig, een ziekte heeft zijn leven beperkt tot een aantal maanden en zijn gezin lijdt daar erg onder. Maar hoe kan je het geluk weer teruggeven aan Ad, zij willen zo graag even weer zijn ouwe setting doen herleven.

Reset.

Noah4All probeert weer die setting te herstellen en zo stond ons team in aller vroegte bij hem voor de deur, toen onze teamleden hem uitnodigde voor een Noah4All dag bedankte hij daar vriendelijk voor. Hij ging lunchen met zijn kleinkinderen, maar ja laten die nou net in het complot zitten. Een blik naar zijn vrouw en hij wist genoeg, de emoties werden hem even teveel en verontschuldigd zich voor zijn tranen, die krijg je erbij, was ons antwoord en zo was daar die ouwe lach weer terug op zijn gezicht.

Transportfamilie.

Het gezin ademt transport, Ad zijn kinderen, schoonzoon en kleinzonen zijn allen chauffeur inclusief zijn dochter, dus weten zij wat hun vader zo mist, de geur van diesel, het stuur en de vrijheid.

Ad “klom” in de cabine van zoon Lee en moeders reed mee met de Noah4All Wens truck die voor een speciaal doel meereed. De eerste meters rolde onder hem door en de koers werd ingezet naar de oude locatie van zijn voormalige werkgever Gebr. Brauer. Nu zit daar de firma Thijssen- Emans en daar aangekomen stonden daar zijn kinderen en kleinkinderen hem op te wachten.

Tranen horen bij een wens.

Jouw opa of je vader nog uit een cabine zien klimmen in een stadium waar het eigenlijk niet meer kan geeft elke aanwezige een golf van emoties, zeker als bonus opa Geert er ook is. Bonus opa Geert is ook ernstig ziek en is gebonden aan een rolstoel en hoe mooi is om beide opa’s mee te nemen in een wens.

Oog voor detail.

Ad is nog van de oude stempel en let op alles, terwijl de golf van emoties nog niet uitgerold was, is zijn eerste opmerking die hij maakt bij het uitstappen, “waarom zijn ze de trucks niet aan het wassen” doelend op een wasstraat die leeg stond.
De tranen maakte plaats voor een lachsalvo en de ouwe setting is hersteld bij Ad, opdracht geslaagd.

Route du Liège.

Ad zijn geliefde route ging bij Eijsden de grens over, rijdend langs de Maas gaf hem de liefde voor het vak. De route moesten wij enigszins beperken maar even langs Limpens waar zijn dochter Audrey rijd moet kunnen en zo doken wij de tunnel in bij Maastricht om daarna weer te gaan draaien, even ruiken aan zijn oude route is ook goed.

Wielen die blijven rollen.

Bonus opa Geert werd ook even in het zonnetje gezet, in zijn rolstoel zat hij samen met Audrey in de Noah4All Wens truck en mocht zwaaiend als een koning het konvooi inspecteren en inhalen. Beide en zeker geliefde opa’s rijden het stukje nog samen op en zullen elkaar los moeten laten bij de volgende afrit van het leven wat de familie keihard raakt. Tot die tijd zullen zij regelmatig terugdenken aan deze Noah4All dag, die zorgde voor tranen en mooie herinneringen die zij allemaal samen hebben beleeft, en dat geeft hun kracht voor de toekomst.
Beste Ad, als het leven weer tegen zit, denk dan aan deze wens en misschien geeft dat jullie kracht voor de toekomst en zo haal je er nog wat extra kilometers uit.
Wij wensen jullie enorm veel kracht toe, voor nu en in de toekomst.
Wij hebben met trots deze wens uitgedragen en zijn dankbaar voor iedereen die aan deze wens hebben meegeholpen daarom danken wij iedereen die aan deze Noah4All wens heeft meegewerkt, zonder jullie was dit niet mogelijk.
Heeft u ook een wens die met onze doelgroep te maken heeft, kijk op onze website en vul daar het inschrijfformulier in en verras die persoon met een dag tussen hun collega’s, familie en vrienden.
Team Noah4All
IMG 4703
IMG 4710
IMG 4729
IMG 4741
IMG 4743
IMG 4750
IMG 4757
IMG 4770
IMG 4775
IMG 4779
IMG 4781
IMG 4785
IMG 4794
IMG 4802
IMG 4806
IMG 5013
IMG 5162
IMG 5164
IMG 5165
IMG 5168
IMG 5174a
IMG 5176
IMG 5188
IMG 5218
IMG 5222
IMG 5225
openingsfoto