Tranen van geluk bij een naderend afscheid van het leven.

foto 001

Hoed en snor.

Paul is een echte containerboer, herkenbaar voor vele die ook in de containers zitten en zaten. Getooid met een cowboyhoed en zijn opvallende snor reed hij Europa in voor Dammes Bleiswijk. Maasvlakte opzetten en je wist nooit waar en in welk land de reis ging eindigen, lossen, inleveren en weer opzetten en laden, dat waren de berichten die hij kreeg, dat was wat hij wilde, hij genoot van het chauffeursleven. 

Paul is een positief iemand, maar komt uiteindelijk in zwaar weer terecht, verliest zijn vrouw en de rot ziekte treft hem ook. Hij moet afscheid nemen van zijn werk en dat maakt hem nog zieker. Hij stippelt zijn eigen route uit en vraagt aan zijn collega Arie om nog een keer met wat oud-collega’s af te spreken. 

Noah4All Wens.

Arie stuurde samen met Bianca, zijn nicht, de wens in en merkte daarbij op dat het om een spoedwens ging. Binnen twee dagen was alles geregeld mede dankzij Arie, die een aantal collega’s wist te vinden, stonden wij op een koude zaterdag ochtend bij hem op de stoep. Paul had al ons zien aankomen en zwaaide van af het balkon ons toe, met rolstoel en al stonden wij met 5 minuten later bij hem voor de deur. 

Zo herkenbaar.

Met hoed en snor reden wij zo Paul de Noah4All Wens truck in en zette koers naar de Maasvlakte, onderweg waren daar de verhalen en de momenten van herkenning. Mooi zijn de verhalen van de collega’s die bij hem in de wenstruck zaten. Op de Maasvlakte aangekomen konden wij terecht bij de “Balkon van Europa” waar wij de “lunch” serveerde. Een lekker bak koffie en een broodje bal met uitzicht op de voorbijvarende containerschepen, het uitzicht wat zo vaak op het netvlies van Paul stond, hij was weer even op zijn favoriete plekje. 

Windkracht 7

Nog even de wind voelen op de Maasvlakte die zo herkenbaar is voor vele containerboeren. Na de groepsfoto nam hij nog even plaats achter het stuur van de Volvo om nog even het moment van toen herbeleven.

De terugreis werd weer ingezet en wij namen afscheid van de Maasvlakte die zoveel heeft betekend voor Paul, thuis was daar weer het afscheid wat zwaar viel. 

Voormelding

Over een paar weken is Paul is op weg naar zijn eigen terminal waar hij zichzelf heeft voorgemeld en alles tot in de details heeft besproken. Na het groene licht zal hij zelf naar de blokkengroep PFE 001 rijden en dan zullen alle kranen langs de route half omhoog staan als een laatste groet. 

Twistlocs

Als hij in de blokken staat maakt hij voor de laatste keer zijn eigen twistlocks los en dan zal de carrier zijn “doos van het leven” eraf halen en rijdt daarmee naar het stack van “in memorial”. Daar zullen in een later stadium de deuren worden opengezet en zo kan de Paul op zoek gaan naar lieftallige vrouw Mary die hem 6 jaar geleden is voorgegaan. 

Wij wensen Paul heel veel kracht toe om zijn laatste rit uit te voeren, in gedachten zullen veel “containerboeren” met je oprijden op het moment dat jij de terminal oprijdt en je in de blokken de twistlocs los maakt. 

Bon route Paul 

Wij hebben met trots deze wens uitgedragen en zijn dankbaar voor iedereen die aan deze wens hebben meegeholpen daarom danken wij iedereen die aan deze Noah4All dag heeft meegewerkt, zonder jullie was dit niet mogelijk.

Heeft u ook een wens die met onze doelgroep te maken heeft, kijk op onze website en vul daar het inschrijfformulier in en verras die persoon met een dag te midden van hun collega’s, familie en vrienden. 

Team Noah4All

Foto 1
Foto 11
Foto 13
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
Foto 2
Foto 20
Foto 21
Foto 22
Foto 23
Foto 24
Foto 25
Foto 26
Foto 27
Foto 28
Foto 29
Foto 3
Foto 30
Foto 31
Foto 32
Foto 33
Foto 34
Foto 35
Foto 36
Foto 37
Foto 38
Foto 39
Foto 4
Foto 40
Foto 41
Foto 42
Foto 43
Foto 44
Foto 45
Foto 46
Foto 47
Foto 48
Foto 49
Foto 5
Foto 51
Foto 52
Foto 53
Foto 54
Foto 6
Foto 7
foto 001
foto 01
foto 01A
foto 10
foto 12
foto 12A
foto 12B
foto 12C
foto 14
foto 24A
foto 24B
foto 25A
foto 25B
foto 33A
foto 33B
foto 33C
foto 33D
foto 40A
foto 40B
foto 54A
foto 54B
foto 54C
foto 8
foto 9