Die glimlach van Marco

Drone 8

Je staat midden in het leven en geniet van alles om je heen, je bent relaxed en hebt geen zorgen. De pijntjes die je hebt wuif je weg maar blijven, onderzoek wijst iets anders uit, je krijgt te horen dat het leven later stopt door een terminale ziekte.

Dit kreeg Marco te horen vlak na Pasen, je ergste nachtmerrie die je kan overkomen, je bent er niet klaar voor. Je geniet volop op deze aardbol van je lieve vriendin, je vrienden en familie en van jou collega’s, daar wil je helemaal geen afscheid van nemen daar ben ik te jong voor is jou gedachten.

Maar toch is de realiteit daar, en dat maakt je vleugellam, vanuit jezelf ga je zeer zeker de strijd aan om de dagen te rekken, voor jou, voor je vriendin, je familie maar die strijd maakt je ook uitgeput maar je gaat door.

Het gemis van veel dingen is er nu al, de dingen van je omgeving en dat van je werk, wat je altijd met veel plezier deed.

Er is zeker contact met je collega’s maar dat is helaas niet op de werkvloer, en dat maakt het soms zo moeilijk, zij missen jou ook op de werkvloer.

Bij dat gemis is er maar één oplossing, hulp zoeken om beide partijen op een ludieke manier bij elkaar te brengen en zo werd er de (stille) wens van Marco ingediend bij Noah4All, hij zou zo graag……was de vraag.

Het was een mooie zondagochtend dat een klein konvooi bij hem voor de deur stond, werken in de logistieke sector kent een grote verscheidenheid van groot tot klein, dus nu even geen dikke V8 brommer maar snorrende VW Crafters van zijn werkgever in zijn straat om hem te verwelkomen voor een Noah4All dag.

Verbaasd en verrast stapte Marco naar buiten om zijn vrienden en collega’s te begroeten. Vechtend tegen de tranen en blij om hun te zien werd er Corona proef geknuffeld met alle aanwezigheden. Marco stapte na al die aandacht in de vrachtwagen van zijn collega Alex en zo werd de reis ingezet naar het mooie Drente, de uiteindelijke bestemming moest nog een verrassing blijven.

Het was een lange reis naar de uiteindelijke bestemming en onderweg (net buiten Zwolle) sloot een groot aantal collega’s zich aan bij het konvooi tot grote verbazing van Marco.

Het konvooi groeide, net als het hart van Marco en de reis werd verder ingezet richting de familie Van Triest in Hoogeveen voor de lunch.

 

De familie van Triest is zeer begaan met de stichting Noah4All en stelde hun bedrijf hiervoor open. De lunch werd geserveerd en de verhalen vulde de ruimte die vol pracht en praal stond over de (truck) historie van de firma Van Triest.

En plots was daar weer die glimlach van Marco, even geen zorgen en zeker niet denken aan zijn ziekte, wat wij zagen was een gelukkige Marco tezamen met zijn vriendin Nicole en zij straalde als nooit van te voren.

De volgende verrassing stond een half uurtje verderop te wachten, namelijk op het TT circuit van Assen. Maar voor die verrassing werd er eerst afscheid genomen van een paar collega’s van Marco, de “afdeling Hardenberg” ging huiswaarts om zo de druk enigszins te verlichten.

De wens van Marco was om nog één keer in een raceauto te zitten en over het mooie circuit te denderen, uiteraard met grote snelheid maar vanwege zijn complexe ziektebeeld werd het geen race auto maar wel een “barre” sportwagen.

Een dikke Audi R8 V10 cabrio kwam voorrijden toen Marco het circuit op kwam, “stap maar in” zei de chauffeur en zijn wens kwam uit, op dat moment kwam er een lach op zijn gezicht die wij als team nooit meer zullen vergeten.

Een zwart bandenspoor en rook is alles wat wij toen zagen, het volgende half uur hoorde wij alleen maar een luid gejoel uit een cabrio, missie geslaagd was onze gedachten.

Het perfecte beeld werd vastgelegd door onze fotografen en vastgepind in het geheugen van zijn dierbaren en van alle aanwezigen, zo werd een volgende ronde over het circuit ingezet, en nog één wat resulteerde in één grote glimlach, en juist daar doen wij het voor.

Zo’n dag absorbeert al je energie, en het tankje van Marco ging nu wel naar zijn reserve toe, snel nog even de laatste foto en de terugreis werd ingezet, deze is nog vrij lang.

Op Assen namen wij afscheid via de virtuele Noah4All knuffellijn, zoentjes in de lucht en talloze hugh’s samen met een glimlachende Marco en zijn liefhebbende Nicole verdwenen ze uit ons zicht, zeer zeker niet voorgoed maar deze dag blijft altijd in ons hart.

Wij wensen Marco en zijn familie heel veel kracht toe en dat deze dag nog vaak wordt teruggehaald in jullie herinneringen.

Wij danken Moderna en zijn chauffeurs voor hun bijzondere bijdrage, de familie van Triest in Hoogeveen voor de mooie locatie en voor de voortreffelijke lunch.

Voor de wens op Assen bedanken wij 402 Automotive en Dirk Jan Verhoef voor hun uitmuntende bijdrage en ook bedanken wij Patrick de chauffeur van de Audi A8 (Passion without limits) die de wens van Marco heeft vervuld op het circuit en Café Kremer Vroomshoop, zonder jullie kunnen wij dit niet.

Een bijzonder bedankje is er voor al onze Noah4All vrijwilligers en het fotografen team Lukas Linde en Cor Klok die aan deze dag hebben meegewerkt, jullie zijn geweldig en samen met iedereen hebben wij er een mooie dag van gemaakt.

Heeft u ook een wens die met onze doelgroep te maken heeft, mail die wens naar info@noah4all.nl en verras die persoon met een dag temidden van hun collega’s.

Noah4All, mooie herinneringen voor later.

Assen 10
Assen 11
Assen 12
Assen 13
Assen 14
Assen 15
Assen 16
Assen 17
Assen 18
Assen 19
Assen 20
Assen 21
Assen 22
Assen 23
Assen 24
Assen 25
Assen 26
Assen 3
Assen 4
Assen 5
Assen 6
Assen 7
Assen 8
Assen 9
Audi 1
Audi 13
Audi 14
Audi 2
Audi 21
Audi 25
Audi 27
Audi 28
Audi 29
Audi 3
Audi 30
Audi 31
Audi 4
Audi 40
Audi 41
Audi 42
Audi 43
Audi 44
Audi 5
Audi 6
Audi 7
Audi 8
Audi 9
David 1
Drone 1
Drone 2
Drone 3
Drone 4
Drone 5
Drone 6
Drone 8
Familie 1
Familie 2
Familie 3
Familie 4
Familie 5
Familie 6
Familie 7
Familie 8
Mordena 1 konvooi
Mordena 1
Mordena 10
Mordena 11
Mordena 12
Mordena 13
Mordena 14
Mordena 15
Mordena 16
Mordena 17
Mordena 18
Mordena 19
Mordena 2
Mordena 20
Mordena 21
Mordena 22
Mordena 3
Mordena 4
Mordena 5
Mordena 8
Nicole 1
Sart
Triest 1
Triest 2
Triest 3
Triest 4
Triest 6
Triest 7
Triest 8
mordena 23
triest 5