De wens van Geurt

AJ2A6256

Tranen van verdriet of van blijdschap, ze passen allen in de Noah4All wens van Geurt.
Geurt is een liefdevolle echtgenoot en een trotse vader van prachtige kinderen en is omringd door fantastische collega’s. Rijdt op een stoere truck voor Simon Loos in Bunnik en zit in de “dranken logistiek”, dat was zijn beroep voordat hij ziek werd.

Het is een dag dat de zon schijnt, je hoort de vogels fluiten en geïrriteerd raken door zware motorgeluiden. Het o zo rustige Leersum wordt opgeschrikt door 13 zware trucks die op dat moment het straatbeeld domineren. Ze stoppen voor de deur van Geurt en met een flinke dreun op de claxon viel het kwartje bij Geurt, wel iets later dan normaal, maar dat zijn de collega’s van hem wel gewend. Hij mompelde nog naar zijn vrouw.. ”de vuilnisauto is vroeg”, maar had niet in de gaten dat een een compleet konvooi trucks met daarin zijn voormalige collega’s voor zijn deur stonden.

Zijn kinderen belde aan bij het ouderlijk huis en bij het opendoen van de deur brak Geurt uit in tranen. Bij het zien van zijn vele collega’s die hem een hart onder de riem wil steken, wist hij even niet wat hij moest zeggen. Een omhelzing was genoeg, de woorden kwamen later en de blijdschap was daar, “ze zijn mij niet vergeten” mompelde hij nog naar zijn vrouw.
Vragende ogen en een hakkelende stem informeerde naar de bedoeling hiervan, “stap maar in je truck” zei zijn zoon en je ziet het wel.

Het konvooi verliet in stijl Leersum richting de snelweg en via de A30 in de richting van zijn favoriete truckstop, de Tweede Steeg in Amersfoort.
Het konvooi van 13 trucks baarde veel opzien van de mede weggebruikers en de vele duimpjes toonde respect voor iemand die het verdiend.

Bij het aankomen bij de Tweede Steeg miste wij onze “parkeerwachter” maar dat mocht de pret niet drukken want er was ruimte zat om de trucks te parkeren. Binnen werd de lunch geserveerd en kwamen de verhalen los, een ontspannen sfeer laat Geurt genieten en de glimlach en een traan verhullen zijn moment van de dag, en die hem laat stralen.
Na de lunch was er tijd voor de groepsfoto die inleid tot het afscheid van deze bijzondere dag die wij met volle trots mochten organiseren.

Wij wensen Geurt en zijn familie heel veel sterkte toe in de toekomst en dat deze dag voor jullie heel veel heeft betekent, voor nu en voor later.

Team Noah4All.

AJ2A5828
AJ2A5915
AJ2A5957
AJ2A5958
AJ2A5960
AJ2A6005
AJ2A6005a
AJ2A6077
AJ2A6115
AJ2A6117
AJ2A6256
IMG 5159
IMG 5192
IMG 5207
Laszlo 1
Laszlo 10
Laszlo 11
Laszlo 13
Laszlo 14
Laszlo 15
Laszlo 16
Laszlo 18
Laszlo 2
Laszlo 20
Laszlo 3
Laszlo 4
Laszlo 5
Laszlo 7
Laszlo 8
Laszlo 9