Een stoet vrachtwagens voor Kody

Kody 27

Je naam is Kody en je bent 5 jaar jong, je hebt op die leeftijd al een wens, welke wens vraag jij je dan af?
Een gezond kind heeft heel veel wensen dat loopt uiteen van playmobiel tot alles wat een kind van die leeftijd kan wensen, Kody heeft één hele grote wens en dat is gezond worden. In de korte tijd dat Kody onder ons is heeft hij meer bezoekjes gebracht aan het ziekenhuis dan dat zijn moeder zijn luiers heeft verschoond, welkom in de wereld van Kody en zijn moeder.

De vriendjes die Kody heeft zijn spaarzaam, zijn ziektebeeld laat dat niet toe en als je een vriendje ontmoet dan is dat in het ziekenhuis waar Kody niet wil zijn. Onderzoek na onderzoek laat Kody en zijn moeder in het ongewisse en in spanning achter, afleiding heeft hij nauwelijks, ja cadeautjes daar is hij dol op en pannenkoeken eten vind hij heerlijk maar ook daarin geld een streng regime van vanwege zijn ziektebeeld.

Wij bij Noah4All hoorde dit verhaal aan en besloten de familie eens te verrassen. Het is de hele week guur weer, de resten van een orkaan schieten over Europa heen en laten Nederland nat achter, behalve op de zaterdag, de wens dag van Kody, het zonnetje schijnt volop.
Het team van Noah4All staat in alle vroegte opgesteld bij het GelreDome, zware en mooie trucks gaan Kody verrassen en met bruut geluidsgeweld denderen zij de straat in. Kody springt dolblij in de lucht, “ik wil super graag mee” schalmt hij door de straat en met Kody is ook zijn vriendje mee die net zoveel problemen heeft met zijn gezondheid en ook wel een steuntje in de rug kan gebruiken.

Het Noah4All konvooi wordt door de hele straat uitgezwaaid en zo vertrokken wij uit Arnhem, een klein rondje is de opzet om halverwege de rit een stop te maken bij een bijzonder restaurant. Kody glundert en laat zijn ogen niet met rust, neemt alles in stilte op en heeft veel plezier. Zijn vriendje Fabian kan zijn rolstoel niet uit en zit heerlijk te genieten in de speciale campertruck die ook in het Noah4All konvooi meerijdt. De gedachten van Fabian en Kody zijn ergens anders, niet bij hun ziektebeeld of beperking maar bij deze prachtige Noah4All wens.

Via een mooie route stoppen wij bij de Pannekoekenbakker in Slijk-Ewijk, het grote konvooi parkeert zijn voertuigen om even de innerlijke mens te laten verzorgen. Het ontvangst daar is warm en zeer welkom en iedereen neemt wel een andere pannenkoek, het is genieten en zo genieten dat wij de tijd even vergeten en na ruim 2 uur verlaten wij de Pannekoekenbakker met in onze broekzak een groepsfoto als ansichtkaart, hoe mooi is dat.

De laatste kilometers glijden onder ons door en de familie wordt netjes thuis afgezet en met een dankbare Kody samen met zijn moeder maar ook niet te vergeten Fabian, Ruben en zijn ouders nemen wij afscheid van twee dappere families die even zo hun zorgen konden vergeten.

Er komen nog moeilijke tijden aan en mag dan deze dag steun geven aan deze helden en hun families. Wij hebben vol trots deze wens uitgevoerd en hopen samen met jullie dat het zonnetje voor altijd mag schijnen, dat is de wens van alle teamleden die aan deze Noah4All dag hebben meegewerkt!

Iedereen die aan deze wens heeft meegewerkt dank hiervoor, jullie hebben een onuitwisbare herinnering gecreëerd voor twee families die dit zo hard kunnen gebruiken.

Team Noah4All

Kody 10
Kody 11
Kody 12
Kody 14
Kody 15
Kody 16
Kody 17
Kody 18
Kody 19
Kody 2
Kody 20
Kody 22
Kody 24
Kody 26
Kody 27
Kody 27 1
Kody 28
Kody 29
Kody 3
Kody 30
Kody 31
Kody 33
Kody 4
Kody 5
Kody 7
Kody 8
Kody 9
naamloos