Sem in het DAF zonnetje gezet

IMG 2106

Flink zijn, even flink zijn dat zijn de woorden die Sem vaak in zijn oren kreeg gefluisterd en ook nu nog wordt er een beroep gedaan op zijn doorzettingsvermogen.
Als opgroeiend kind wil je dingen doen die je leuk vind en niet een uitzicht hebben op een behandel kamer met zieke lotgenoten om je heen strijdend met een terminale ziekte.

Sem een ingetogen puber die zijn hart heeft verpand aan het merk DAF en aan “zijn” bedrijf ITC in Oss.
Bij zijn bedrijf ITC mochten wij ook onze gast Sem verwelkomen. Het is een familie bedrijf en dat merk je direct als “Pa en Ma” van Schaick hun deuren openen om zo het team van Noah4All te verwelkomen.
Het familiaire ontvangst kenmerkt een gevoel van die je direct thuis laat voelen en die setting past zo goed bij de wens van Sem.

Het is nog vroeg als er een truck van ITC de straat van Sem indraait, zijn mentor van ITC zit achter het stuur en heeft aangeboden om Sem op te halen, de verrassing op het gezicht van Sem bespreekt boekdelen. Sem is terughoudend in alles ook in zijn uitlatingen, maar die grijns op zijn gezicht laat zo zijn moeder emotioneel achter. Hij stapt in de blauwe DAF en geniet van de rit naar Oss.

Bij aankomst bij ITC ziet hij daar een armada aan trucks staan, de DAF’s zijn in ruime getallen aanwezig en dat speciaal voor zijn Noah4All wens.
Boven in de kantine wordt Sem overgoten met cadeaus, zijn lach is spontaan en welgemeend, de aandacht maakt hem kwetsbaar en zo is hij gelukkig even verlost van alle ellende die zijn jeugd kenmerkt.

De wens van Sem was een DAF met open uitlaat, herrie dus. Hans van t Hof van Verspui Trucks Gorichem regelde een DAF met een open uitlaat, welkom Tim.
De andere voertuigen die meereden in het konvooi werden gevuld met de familie en vrienden van Sem, zij mochten delen in zijn vreugde en dat lieten zij merken ook.

On route met veel herrie was het motto en zo gebeurde, langs Veghel en zo naar Vlijmen waar de familie Lammers een uitgebreide lunch serveerde, zo eentje die je in een culinair restaurant kan verwachten. Sem deed even de decibellen test en alle team leden van Noah4All maakte kennis met elkaar. Bijzonder hoe dit toch weer onderling een band schept, de vriendschapsbanden werden bevestigd op de sociale kanalen en de Noah4All familie wordt steeds groter.

Na de lunch was er tijd voor het fotomoment met alle trucks en zijn chauffeurs, grote glimlachen op ieders gezicht verraadde het gevoel van dat moment, een geslaagde dag dus.
Voor ons was het een grote eer om deze dag te mogen organiseren, een mooier compliment dan het zien van een glimlach op het gezicht van Sem deed ons allen goed.
Sem, heel veel sterkte in de toekomst en je weet ons te vinden op de Mack dag 13 oktober Amsterdam of anders in de Brabanthallen op 14 of 15 december in Den Bosch.

Wij danken iedereen die aan de Noah4All wens van Sem heeft meegewerkt, jullie hebben allen een bijzondere bijdrage geleverd aan iemand die het verdiend.

Ken je iemand in je omgeving die in onze doelgroep valt en die dit ook nodig heeft om een strijd te overwinnen of om nogmaals het gevoel te laten beleven hoe het was, bel dan ? 06.11204851 of mail ? naar info@noah4all.nl en laat je informeren wat de mogelijkheden zijn.

Groetjes Team Noah4All.

IMG 1946
IMG 1950
IMG 1952
IMG 1958
IMG 1967
IMG 1972
IMG 1982
IMG 1985
IMG 1986
IMG 1995
IMG 1996
IMG 1997
IMG 1998
IMG 1999
IMG 2000
IMG 2009
IMG 2037
IMG 2039
IMG 2061
IMG 2070
IMG 2083
IMG 2086
IMG 2089
IMG 2090
IMG 2096
IMG 2102
IMG 2106
IMG 2109
sem1