Truckstar Festival

IMG 1411

Als er bij Noah4All de wens binnenkomt om nog eens het Truckstar Festival te mogen beleven, dan geven wij zeker daar gehoor aan. In samenwerking met Truckstar mochten wij gezinnen uitnodigden die in onze doelgroep vallen. 

Zaterdagmorgen stonden de gezinnen al vroeg voor de deur en wij namen ze mee het in het festival. Ze genoten van heel veel spektakel die het Truckstar Festival te bieden heeft. Ik was hier 10 jaar geleden nog, jeetje er is wel wat veranderd in de loop der jaren waren de woorden van één van onze gasten en de verbazing was alom. Met een grote glimlach namen onze buddy’s Fred en Colin ze het circuit op, nu is het geval dat deze twee buddy's wel heel veel mensen kennen en hoe bijzonder is dan de lach als ze terug komen bij de Noah4All stand op het helikopterplein.

Wij mochten gebruik maken van de VIP lounge om daar de lunch te serveren en zo onze gasten te laten genieten van het spektakel op de baan. De temperatuur was hoog, te hoog en juist dat maakt het voor sommige gasten een ongemakkelijke situatie, gelukkig was er verkoeling genoeg aanwezig bij het Noah4All plein.

Maar er waren meer ongemakkelijke situaties, het bericht wat door ons is geplaatst op de sociale kanalen vrijdag is ook door onze gasten gelezen en hoe raar het ook klinkt maakt dat het hun ziekte ook bespreekbaar en zo vonden zij ook een klankbord op het Truckstar Festival.

Er zijn ook heel wat tranen achtergebleven in Assen, tranen die boosheid, frustratie en verdriet bevatten, maar ook tranen van herinneringen en mooie anekdotes, ongein en plezier. Juist dat moet een mens doen beseffen dat het leven fragiel is en zo maar kan stoppen. De run naar het verkrijgen van een top tien positie in een financieel paradijs kan zo maar het einde betekenen zonder dat je in de buurt van de eindstreep komt. Het besef, wanneer komt het nu bij iedereen dat elke dag bijzonder moet zijn en intens beleeft moet worden.

De gesprekken die wij maakten tijdens dit weekend met onze collega’s maakte heel veel in hun los, maar ook in ons, hetgeen wat wij met Noah4All doen is bijzonder en laat mooie herinneringen na voor diegene die achterblijven. Wij moesten onze buitenlandse collega’s veel uitleggen over Noah4All en kort na het gesprek waren ze direct enthousiast en namen het idee mee naar huis om samen met Noah4All in een later stadium te bekijken hoe zij het eventueel het ook kunnen opzetten. Mooi is ook hoeveel er gedoneerd is door de bezoekers, de steun die wij krijgen is overweldigend. Dank daarvoor.

Het vertrek zondag vanaf het TT Circuit in Assen was bijzonder emotioneel, wij misten iemand, eigenlijk een mooi echtpaar uit Helden. De meters naar de uitgang waren loodzwaar, Roel moest de kar trekken en dat deed hij uit respect naar zijn vader Hans, dat moment brak in ons, maar het besef was daar...wij moeten door in welke omstandigheden wij ons ook verkeren.

De rit naar huis ging gepaard met liters vocht, niet van het zweten maar van de welbekende waterlanders. De mensen langs de weg zwaaiden ons uit, “kijk...werd er geroepen over de bak...die staan er allemaal voor Hans”. 

Naast ons verscheen er een politie auto en een voor ons bekend persoon stak zijn hand op en wij reden even een parkeerplaats op. Dat was ook het moment om op adem te komen maar ook om steun te betuigen met een mooie foto voor allen die het zwaar hebben en lijden aan een terminale ziekte.

Lieve mensen, vergeet niet te genieten van het leven.

Wij danken iedereen die aan dit weekend hebben meegewerkt en gedoneerd hebben, maar ook elk persoon die steun betuigd heeft of gewoon een praatje met ons hebben gemaakt om zo ook hun verhaal een luisterend oor te geven.

Truckstar bedankt, Slagerij Van der Valk Versmarkt Voorschoten bedankt voor de lunch, zonder jullie kunnen wij dit niet organiseren.

Team Noah4All.

Vragen

Voor vragen kunt u een bericht sturen aan info@noah4all.nl of bel ons via ons algemene nummer: +31 611204851

AJ2A2805
AJ2A2861
IMG 1216
IMG 1238
IMG 1314 1
IMG 1392
IMG 1395
IMG 1411
IMG 1424